YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 03-03-2024 18:27

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, AKDENİZLİ İLE EL ELE

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, AKDENİZLİ İLE EL ELE


Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Muğla Mitingine katıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını tanıtan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akdenizli’yi de kürsüye davet ederek, tüm Muğla’ya Seydikemer Belediye Başkan Adayı olarak tanıttı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri dolayısıyla Menteşe'deki Atatürk Bulvarında Muğla Mitingi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen mitinge; AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete, Yakup Otgöz, AK Parti İstanbul Milletvekili Derya Ayaydın, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça ve İlçe Yönetimi, Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat ve İlçe Yönetimi, Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkan Adayları, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Yönetimi, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve İlçe Yönetimi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy ve İlçe Yönetimi, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve İlçe Yönetimi, Cumhur İttifakı Teşkilatları, partililer ve binlerce vatandaş katıldı.
BAYRAM ÖNDER AKDENİZLİ YAZILI AFİŞLER, MİTİNG ALANINI SÜSLEDİ
Atatürk Bulvarını ellerinde Türk Bayrakları ve Parti Bayrakları ile dolduran kalabalık, sık sık Recep Tayyip Erdoğan sloganları attılar. Atatürk Bulvarını adeta düğün yerine çeviren kalabalık, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin de isminin yazılı olduğu atkı ve afişleri ellerinden mitin boyunca indirmediler. 
Muğla Mitinginde Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi ve AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala birer konuşma yaptılar. 
ERDOĞAN: “ESER VE HİZMET SİYASETİ YAPTIK”
Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Muğla İçin Gerçek Belediyecilik' sloganıyla Menteşe'deki Atatürk Bulvarında yaklaşık 50 bin vatandaşa hitap etti. Erdoğan; “Cumhurbaşkanlığında aldığımız yüzde 34,5 ve milletvekilliğinde aldığımız yüzde 32 oy oranı için tüm Muğlalılara teşekkür ediyorum. Ama biliyorum ki bu oy oranları Muğla ile aramızdaki sevginin derinliğini göstermekten çok uzak. Hep söylediğimiz gibi biz bugüne kadar sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık. Ülkemizin asırlık ihmallerin sonucu olan altyapı eksiklerini gidermek için çalıştık. Milletimizin anasından emdiği ak süt kadar helali olan hak ve özgürlüklerini geliştirmenin mücadelesini verdik. Demokrasi ve kalkınma atılımlarımızın meyvesini de ülkemizi 21 yılda üç kat büyüterek, insanımızın özgüvenini artırarak aldık. Başbakanlığımız ve Cumhurbaşkanlığımız sürecinde ne şahsen ne hükümet uygulamalarıyla ne parti politikalarıyla hiç kimseyi hiçbir zaman ötekileştirmedik. Her kesimden vatandaşımızın tamamını kucakladık, tamamına hizmet ettik.”
Türkiye'yi önce 2023 hedefleri ile ardından Türkiye Yüzyılı vizyonuyla buluşturduklarını vurgulayan Erdoğan; “Sanayi, ticaret, tarım ve turizmiyle her alanda üreten, istihdam eden, kendisine ve ülkesine katkı sağlayan insanlarımızı destekledik, teşvik ettik. Sağladığımız huzur ve güven iklimi sayesinde altyapısı gelişen, potansiyeli harekete geçen Türkiye'nin özellikle bereketinin en yakın şahidi Muğlamızdır. Şöyle bir çeyrek asır öncesinin Muğla'sını gözlerinizin önüne getirin, yanına da bugünkü Muğla'yı koyun. Arada adeta asırlık fark göreceksiniz” diye konuştu.
Cumhur İttifakı olarak Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Aydın Ayaydın'ı gösterdiklerini hatırlatan Erdoğan, şöyle konuştu: "Kendisi ülkemizin akademide, bürokraside, siyasette tecrübeli, en saygın, en çözüm odaklı isimleri arasında yer alan bir hocamızdır. Sadece bu tercih bile şehrimizi hak ettiği eserlere ve hizmetlere kavuşturma konusundaki kararlılığımızın ifadesidir. Muğlamızın diğer alanlarla birlikte belediyecilikte de Türkiye Yüzyılı vizyonumuza uygun adımlarla ilerlemesini istiyoruz. Biz bu konuda kararlıyız."
ERDOĞAN, BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmalarının ardından Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ayaydın, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve diğer ilçe belediye başkan adaylarını tek tek kürsüye davet ederek Muğlalılara tanıttı. 

AdminAdmin