YEREL
Giriş Tarihi : 02-03-2024 12:47

Menteşe, Hüseyin Nizamoğlu’nu bağrına bastı

Menteşe, Hüseyin Nizamoğlu’nu bağrına bastı

 

Adaylığını açıklamasının ardından Menteşe’de büyük bir heyecan ve hareketlilik yaşatan İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, gittiği her yerde büyük bir ilgi ve sevgi ile karşılanıyor. Yerkesik Mahallesi'ni ziyaret eden Nizamoğlu; “Menteşe kent merkezi ve kırsal mahallelerinin bütün sorunlarını çok iyi biliyorum, çözüm yollarını da biliyorum. Biz ötekileştirmeden, ötelemeden çalışacağız ve hizmet götüreceğiz. Rantın yanında değil, üretim ve hakça hizmetin yanında olacağız.” Dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, Yerkesik Mahallesinde de büyük bir ilgi ile karşılanırken, seçmen, seçim öncesi adeta “Hazırız” mesajı verdi. 

Hüseyin Nizamoğlu, bugün seçim çalışmalarını Yerkesik Mahallesinde sürdürdü. Yerkesik Pazar esnafını ve vatandaşları ziyaret eden Nizamoğlu, büyük bir ilgi ile karşılandı. Vatandaşlar ve pazar esnafı ile tek tek sohbet eden Nizamoğlu, vatandaşların sorunlarını dinlerken çözüm önerilerini sundu.

“SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM, ÇÖZÜM YOLLARINI DA BİLİYORUM”

Yerkesik Mahallesinde faaliyet gösteren bütün esnafları tek tek dolaşarak sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Hüseyin Nizamoğlu; “Menteşe kent merkezi ve kırsal mahallelerinin bütün sorunlarını çok iyi biliyorum. Çözüm yollarını da biliyorum. Menteşe’nin ve kırsal mahallelerinin kronikleşmiş sorunlarını tek tek çözeceğiz. Bütün projelerimiz hazır. Bunu önümüzdeki günlerde seçim bildirgemde yayınlayacağım ve kapı kapı, mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak gittiğim her yerde halkımıza anlatacağım. Ben gücümü Menteşe halkından alıyorum.” Diye konuştu.
“BİZ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN, ÖTELEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü;
“Biz ötekileştirmeden, ötelemeden çalışacağız ve hizmet götüreceğiz. Rantın yanında değil üretim ve hakça hizmetin yanında olacağız. Hiçbir siyasi ayrım gözetmiyoruz. Gittiğimiz her yerde her siyasi görüşten vatandaşlarımızdan ve toplumun her kesiminden teveccüh görüyoruz. 1 ay sonra zaferle çıkacağız. Biz halkımızın önüne üçüncü bir tercih olacak çıktık. Halkımız ve seçmenimiz sıkışmışlıktan çıkacak. Halkımız her şeyin iyi olmasını istiyor, biz de iyi bir tercih olarak çıktı. Biz hazırız. Gördüğümüz kadarıyla halkımız da hazır.”

AdminAdmin