GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-03-2024 11:59   Güncelleme : 16-03-2024 12:05

BALA ALGI OPERASYONU ÇÖKTÜ

BALA ALGI OPERASYONU ÇÖKTÜ


Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran katıldığı bir televizyon programı öncesi DEM Partililerden oy istedik sözleri sosyal medyaya sızdırılmış ve sol medya tarafından Bala’da DEM Parti ile işbirliği yapıldığı algısı oluşturulmaya çalışılmıştı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, “Bala’da yaşayan Dem partili vatandaşlardan oy istedik açıklamama karşı konu çarpıtılmış ve ittifak yapılıyor algısı oluşturulmaya çalışılmıştır” dedi. 
Önce DEM Parti Bala İlçe Başkanlığı tarafından yalanlanan ittifak algısı, DEM Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Öztürk Türkdoğan tarafından da yalanlandı. Türkdoğan, katıldığı bir televizyon programında Bala’da bir görüşmemiz olmamıştır, Bala’da bir ittifak yok” ifadelerini kullandı.
Dün akşam da NOW TV’de yayınlanan Orta Sayfa Programında, Nevşin Mengü konuyla ilgili DEM Parti’den açıklama olmadığını iddia edince Gazeteci Yazar Sinan Burhan müdahale etti.
Burhan, Program yorumcularından Deniz Zeyrek’e mesaj göndererek “ Sayın Nevşin Mengü, az önce  DEM Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bala da bir ittifak yok dedi, siz ise DEM Parti açıklama yapmadı dediniz, lütfen düzeltin, gazetecilik erdeminize güvenmek isterim” dedi. Zeyrek ben şimdi düzelttim derken videoyu sosyal medya hesabından ilk yayınlayanlardan biri olan Nevşin Mengü, renkten renge girdi ve sessiz kaldı. Böylece  Bala’da ittifak algısı çöktü. Yalan, ellerinde patladı.

AdminAdmin