GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-12-2023 15:01

FETHİYE OTELCİLER DERNEĞİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

FETHİYE OTELCİLER DERNEĞİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

AY,”HER ŞEY BÖLGEMİZ İÇİN”
Fethiye Otelciler Derneği, Alesta Restaurant’ta kahvaltı etkinliği düzenledi. Çalış Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay ve dernek üyelerinin katılım gösterdiği etkinlikte 2024 sezonu ile ilgili gelişmeler de paylaşıldı.
“BU SEZONDA İYİ BİR NETİCE BEKLİYORUZ”
Fethiye Otelciler Derneğinin Alesta Restaurant’ta düzenlediği kahvaltı etkinliği turizm sezonu değerlendirmesi ile başladı. Otelciler Derneği Başkanı Mustafa Argın, “Merkez Otelciler ve Çalışta bulunan otelciler olarak geçen seneki sezonumuz iyi geçti. Bu senede iyi bir netice bekliyoruz. Elimizde olan veriler de bunu gösteriyor. Önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçimi atlattıktan sonra bölgemizde ve ülkemizde iyi bir turizm sezonu geçireceğimizi ümit ediyoruz. Herhangi bir sorun çıkmazsa değerli Fethiye,  şu anda inanılmaz bir şekilde popüler olmaya başladı. Bölge içeride zaten popülerdi. Ama yurtiçi pazarda da destekli olarak popüler olmaya başladı.  Merkez otelciler ve Fethiye Çalış -Der olarak güzel bir sezon geçirmeyi diliyoruz.” dedi.
“FETHİYEMİZ HER GEÇEN GÜN DAHA DA GÜZELLEŞİYOR”
 Çalış Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, davetinden dolayı Mustafa Argın ve otelcilere teşekkür ederek,” Öncelikle Fethiye çok değişiyor. Her geçen gün daha da güzelleşiyor. Doğal özellikleri denizleri bu konuda ön plana çıkıyor. Sivil toplum örgütleri arasındaki diyalog bizim için çok önemli. Bizim amacımız, ülkemize ve bölgemize bir dolar fazla para kazandırabilmek. Bölgeyi sebeplendirebilmek.  Merkez Otel Derneğimiz bugün bizimle Çalışta kahvaltı yapmak istedi. Bunlar çok güzel olaylar. Sivil toplum örgütlerin böyle çalışmalar ve paylaşımlar yapması bölge açısından da çok önemli. Bu tarz iletişimleri arttırarak, bölgemiz adına neler yapabileceğimizi görüşmemiz gerekiyor.” diye konuştu.

AdminAdmin