SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 08-09-2023 11:51

Zeki Yanatma’nın Avukat Kızı Dünya Evine Girdi

Zeki Yanatma’nın Avukat Kızı Dünya Evine Girdi

Zeki Yanatma’nın Avukat Kızı Dünya Evine Girdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seydikemer Belediye Meclis Üyesi Zeki Yanatma’nın  kızı Avukat Esra Yanatma,  görkemli bir düğün ile hayatını Avukat Volkan Şerbetçi  ile birleştirdi.

 

Siyaset, bürokrasi, iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren düğünde Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Muharrem Gökçe,AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, MHP’nin duayen siyasetçilerinden Cengiz Çay, Yanatma ve Şerbetçi ailelerinin yakınları ve davetlileri ile genç çiftin avukat arkadaşları  katıldı. 

 

Bahar Beach ve Wadding’de gerçekleşen düğün töreninde genç çiftin nikahını Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli kıyarken, nikah şahitliklerini ise arkadaşları yaptı. Oldukça görkemli geçen düğün organizasyonunda Esra ve Volkan  çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.
Gecenin kahramanları Esra ve Volkan  çifti adına aile büyüğü MHP Seydikemer Belediye  Meclis Üyesi Zeki Yanatma ; "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden çok kıymetli prokolülümüze, tüm eş dost ve akrabalarımıza sonsuz teşekkür ederiz" dedi.
Muğla Türk ailesi olarak Esra ve Volkan  çiftine, bir ömür boyu mutluluk ve iki cihan saadeti diliyoruz.‬

AdminAdmin