SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 06-02-2024 11:20

Başkan Akdenizli'den Belediye Çalışanlarına Yüzde Yetmiş Zam

Başkan Akdenizli'den Belediye Çalışanlarına Yüzde Yetmiş Zam

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN BELEDİYE ÇALIŞANLARINA YÜZDE 70 ZAM
SEYDİKEMER BELEDİYE ÇALIŞANLARINA YÜZDE 70 ZAM YAPILDI
Seydikemer Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında yapılan sözleşme ile çalışan personelin maaşlarına yüzde 70 zam yapıldı. 
Seydikemer Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında imzalanan protokol çerçevesinde, belediye çalışanlarına yapılacak olan zam oranı kararlaştırıldı. Belediye çalışanlarına yüzde 70 zam yaptıklarını müjdeleyen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “
Seydikemer Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında maaş zamlarına ilişkin protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında belediye personeline yapılacak zamda belli oldu. Yapılan sözleşme çerçevesinde belediyede çalışan personelin alacağı maaşa yüzde 70 zam yapıldı. Maaş protokolünü Seydikemer Belediyesi Toplantı salonunda Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve Hizmet-İş Sendika Başkanı Sezai Söylemez imzaladı. 
Belediye çalışanlarına yüzde 70 zam yaptıklarını müjdeleyen Başkan Akdenizli; “Sendikayla yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda ortak bir noktada buluştuk. Belediye çalışanlarımızın maaşlarına yüzde 70 zam yaptık. Kıymetli mesai arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Yaklaşık 10 aydır birlikte çalışıyoruz. Geçen bu 10 aylık sürede yanımda olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte daha güzel işleri hep birlikte yapacağız” dedi.
İmza Protokolünün ardından Belediye çalışanları, Başkan Akdenizli’ye teşekkür ettiler. 

AdminAdmin