MİLAS
Giriş Tarihi : 21-02-2024 13:54

Milas, Okul Sporlarında Büyük Başarıya İmza Attı

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında büyük bir başarıya imza attı.

Milas, Okul Sporlarında Büyük Başarıya İmza Attı

Yapılan yarışmalarda, 3 okul ve 4 farklı spor dalında il birincisi olan öğrenciler, ilçenin spor potansiyelini bir kez daha ortaya koydular.

Fatih İlkokulu öğrencisi Nisa Bulut, "Okul Sporları Judo" branşında il birincisi olurken, İmi Koleji Ortaokulu "Okul Sporları Küçük Erkekler Voleybol" dalında il birincisi oldu. Şehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ise "Okul Sporları Kickboks" branşında Hayrunisa Sinanoğlu, Arda Tukluk ve Sergen Donka ile "Okul Sporları Hokey" branşında genç erkekler kategorisinde il birincisi oldu.

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Aydın; ‘’Bu önemli başarılar, öğrencilerimizin ve okullarımızın spor alanındaki yetenek ve potansiyellerini sergilemelerine olanak tanıdığı gibi, Milas'ın spor ve gençlik faaliyetleri alanında ne kadar zengin bir potansiyele sahip olduğunu da göstermektedir.

İlçe Müdürü Aydın, dereceye giren öğrencileri ve okulları tebrik ederek, başarılarının devamını dileyerek, bu tür etkinliklerin gençlerin spora olan ilgisini artırdığını ve onları daha sağlıklı bireyler olarak yetiştirmeye yardımcı olduğunu belirtti.

AdminAdmin