MUĞLA
Giriş Tarihi : 21-12-2023 17:37   Güncelleme : 21-12-2023 17:55

KÜLTÜR TURİZMİ İÇİN ROTA BELİRLENİYOR

KÜLTÜR TURİZMİ İÇİN ROTA BELİRLENİYOR

 

KÜLTÜR TURİZMİ İÇİN ROTA BELİRLENİYOR

MUTSO ev sahipliğinde Muğla’ya gelen TÜRSAB ve COOP TRR yetkilileri, kültür turizmi için rota belirlemek amacıyla ön gezi gerçekleştirdi.

TÜRSAB Kültür İhtisas Başkan Yardımcısı Recai Ergün ve Avrupa Türk Seyahat Acenteleri  Birliği (COOP TRR) Yönetim Kurulu Üyesi Gürhan Lale Muğla’ya geldi. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ev sahipliğinde ilimizi ziyaret eden Ergün ve Lale, Avrupa ülkelerinden ilimize gelen turiste alternatif rota belirlemek amacıyla incelemelerde bulundu. 

MUTSO işbirliğinde Mart 2024’te yapılması planlanan, seyahat acentelerine yönelik info tur öncesi, ön inceleme yapan Ergün ve Lale, Muğla merkez ilçe Menteşe’de Karabağlar Yaylası, Saburhane, Arasta, MUTSO Zeytinpark ve Yatağan Stratonikeia’yı ziyaret etti. 

Tur kapsamında Denizli ve Aydın’da da ziyaretler gerçekleştiren yetkililer, bu üç ili kapsayan bir rota oluşturacak ve Mart ayında yaklaşık 30 seyahat acentesini bu rotayı gezdirecek. Acentelerin değerlendirmelerinin ardından, Almanya başta olmak üzere, Avrupa ülkelerinde yaşayan turistlerin, Türkiye seyahatleri için alternatif tur çalışmaları başlatılacak.

AdminAdmin