GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-01-2024 18:59   Güncelleme : 31-01-2024 19:41

BAŞKAN ADAYI DEMİR ÇOK SERT KONUŞTU: BANA İFTİRA ATAN BU KİŞİYLE MAHKEMEDE HESAPLAŞACAĞIZ!

BAŞKAN ADAYI DEMİR ÇOK SERT KONUŞTU: BANA İFTİRA ATAN BU KİŞİYLE MAHKEMEDE HESAPLAŞACAĞIZ!



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Demir, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile küfür olayı yaşamasıyla gündeme gelen Serkan Yalnız'ın yeni yayınladığı videoda kendisini hedef göstermesine ilişkin açıklamada bulundu. Başkan adayı Demir:" Bana iftira atan bu kişi ile aramızdaki olay yargıya taşınacak ve tüm kamuoyu bütün gerçekleri öğrenecektir"dedi.

Fethiye’de yaşayan Serkan Yalnız, CHP Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın kendisini tehdit ettiği ve telefonda küfürlü sözler sarf ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. 2021 yılında gerçekleşen olayın ardından 31 Mart 2024 Mart seçimlerine az bir zaman kala konu farklı bir yönde tekrar gündeme geldi. Serkan Yalnız ekran karşısına geçerek CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir’in, CHP Fethiye İlçe Başkanlığı döneminde kendisini destekleyerek olayın büyümesini sağladığını ve mevcut başkan Alim Karaca’nın arkasından iş çevirdiğini iddia etti.

"BEN BELGELERLE KONUŞACAĞIM VE O KİŞİ YARGILANACAK"

 İddialara ilişkin açıklamada bulunan Mehmet Demir, belgelerle bu kişinin iftira attığını kanıtlayacağını ifade ederek şunları söyledi:" Bilindiği üzere iki gündür benimle ilgili çeşitli haberler çıkıyor. Dün bir video bugün ise bir video daha çıktı. Bugün paylaşılan videonun benimle hiçbir alakası yok. Bu konuda cevap vermek istiyorum. Komik komik işlerle uğraşıyorlar. Bu konular bana komik geliyor. Bu kişiyle bir kez oturmadım, telefonla dahi konuşmadım. Bu vatandaşlar hiçbir yerde görüşmedim. İlçe Başkanlığı görevinde ofisime gelmişti 10-12 dakika sohbet muhabbet etmiştik daha sonra ne görmüşlüğüm ne konuşmuşluğum var. Telefon kayıtlarımı çıkartacağım. Bu olay iki buçuk yıl önce oldu, o zaman ilçe başkanlığı görevindeydim. O olayda ben mevcut belediye başkanımızın yanındaydım. Bu suçlamayı bana atan arkadaşa önceki davasından neden vazgeçtiğini sormak gerekir. Nasıl menfaat sağlandığını da kendilerine sormak lazım... Bana çamur atan bu arkadaşla ilgili dava açacağım. Telefon dokümanlarımı da indirip 1 hafta içinde basına dağıtacağım. Ayrıca bu arkadaşı çok popüler yaptığımız için biz suçluyuz. Bu şahsı gördüğümde adeta midem bulanıyor. Bu şahıs herkese çamur at izi kalsın olayını yapıyor. Benim belden aşağıya ne bir konuşmam, ne de bir belgem var. Geçmiş dönem belediye başkanı ile bu şahıs arasında neler yaşandı, avukatlarla neler konuşuldu ben çok iyi biliyorum. Ben dava açacağım ama benim ismim Mehmet Demir, bu davadan asla vazgeçmem. Fakat bizim daha önemli işlerimiz var. Biz siyaset yapmaya talibiz… Fethiye Belediye başkanlığı görevine talibim. Bu konuyla ilgili asıl pazarlıklar yapıldığını ve kimin kime ne verdiğini de biliyorum. Ben ifade vermeye hazırım ve hemen suç duyurusunda da bulunacağım. Bende bütün belgeler var. Belgeler ile konuşacağım”dedi.

AdminAdmin