SİYASET
Giriş Tarihi : 28-11-2023 13:03

SEYDİKEMER’DE HASAN ŞİMŞEK’İN İSMİ YAŞATILIYOR

SEYDİKEMER’DE HASAN ŞİMŞEK’İN İSMİ YAŞATILIYOR

SEYDİKEMER’DE MERHUM HASAN ŞİMŞEK’İN İSMİ CADDEYE VERİLDİ

Seydikemer Belediye Meclis Üyesi iken hayatını kaybeden merhum Hasan Şimşek’in anısını yaşatmak için Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir caddeye “Hasan Şimşek Caddesi” adı verildi. 

Seydikemer Belediye Meclis Üyesi ve Kemer Beldesi eski Belediye Başkanı Hasan Şimşek’in ismi Seydikemer’de yaşatılıyor. Seydikemer Belediyesi 2021 yılı Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda merhum Hasan Şimşek’in isminin ilçede yaşatılması amacıyla oy birliği ile karar almıştı. Belediye Meclis kararı ile Hasan Şimşek’in ismi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir caddeye verildi.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, Belediye Meclis Üyeleri ve Hasan Şimşek’in kızı Gülşah Şimşek ile merhum Hasan Şimşek’in isminin verildiği caddeyi ziyaret ettiler. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Gülşah Şimşek, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ve meclis üyelerine teşekkür etti.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “HASAN AĞABEYİMİZİN İSMİNİ ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİK”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli burada yaptığı açıklamada; “Hasan Ağabeyimizin vefatının üçüncü yılında bir caddeye ismini verdik ve ismini ölümsüzleştirdik. Hasan Şimşek Ağabeyimiz, 2 dönem yani 10 yıl Kemer Belediye Başkanlığı yapmış, Seydikemer’in bugünlere gelmesine yön vermiş, iz bırakmış bir büyüğümüz. Seydikemerliler eski bir belediye başkanını kaybetmedi, bir ağabeyini kaybetti. Tekrar mekanı cennet olsun, yakınlarına sabırlar diliyorum. Hepimizin Hasan ağabeyimizle bir anısı var. Bizde onlar anı olarak kalacak ama Allah evlatlarına uzun ömürler versin” ifadelerini kullandı.

GÜLŞAH ŞİMŞEK: “BUGÜN ÇOK GURURLU VE ONURLU BİR ŞEYE EŞLİK ETTİM”

Hasan Şimşek’in kızı Gülşah Şimşek, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye teşekkür edere şunları söyledi; “Biz babamı çok ani kaybettik. Bu kayıptan sonra bizi teselli eden şey insanların babamın arkasından güzel şeyler söylemesi ve bize çok güzel anılar bırakmasıydı. Bugün çok gururlu ve onurlu bir şeye eşlik ettim. Öncelikle Muğla Milletvekilimiz Yakup Otgöz’e, Seydikemer Belediye Meclis Üyelerine ve Seydikemer Belediye Başkanımız B. Önder Akdenizli’ye ailem ve kendim adına çok teşekkür ediyorum.”

AdminAdmin