EĞİTİM
Giriş Tarihi : 16-01-2024 21:31

Tüm Okullar Şehitlere Saygı Duruşuyla Başladı

Tüm Okullar Şehitlere Saygı Duruşuyla Başladı


Millî Eğitim Bakanlığının aldığı karar doğrultusunda, Pençe Kilit Harekât bölgesinde şehit olan askerleri anmak amacıyla ülke genelindeki tüm okullarda bayrak töreni öncesinde, 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.  
Pençe Kilit Harekât bölgesinde şehit olanların aziz hatıralarını yaşatmak, eğitim ailesinin şehitlere minnetini göstermek amacıyla Millî Eğitim Bakanlığına bağlı tüm temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında pazartesi sabahı bayrak töreni öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay,  Muğla Turgutreis Anadolu Lisesinde düzenlenen bayrak törenine katılarak öğrenci ve öğretmenlerle birlikte şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. 
12 Ocak günü hain terör örgütü saldırısı sonucunda 9 şehit verildiğini belirten İl Müdürü Emre Çay "Şehitlerimiz adına, onlara minnettarlığımızı ifade etmek adına bugün ülkemizin tamamında bir dakikalık saygı duruşunda bulunuyoruz, ardından da İstiklal Marşı'mızı okuma merasimi olacak. Sizler bizim geleceğimizsiniz, inşallah ilimle, bilimle, akılla, sizin döneminizde terör tamamen bitecek ve bu mücadelede muhakkak ki zafere ulaşmış olacağız. Allah bizlere böyle felaketler, böyle acılar bir daha yaşatmasın. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize ise acil şifalar diliyorum." dedi.
İl Müdürü Emre Çay, bayrak töreninin ardından sınıfları ziyaret etti, öğretmenler ile öğretmenler odasında bir araya geldi.

AdminAdmin