SPOR
Giriş Tarihi : 25-06-2023 19:18

Muğlaspor genç golcü ile yeniden anlaştı

Muğlaspor genç golcü ile yeniden anlaştı

 

Transfer çalışmalarına devam eden muğlaspor, altyapıda yetişen 19 yaşındaki forvet Mehmet Anıl Yörük ile yeniden anlaşmaya vardı. Geçen sezon Muğla U-18 Ligi’ni gol kralı olarak tamamlayan futbolcu, A Takım formasıyla çıktığı 3 maçta 1 gol kaydetmişti.

7 yıldır kulübün altyapısında ter döken genç golcü Anıl, 2022-2023 sezonunda grupta 12, play-off grubunda 7, Türkiye Şampiyonası 3 ve A takım formasıyla 1 gol olmak üzere toplamda 23 gol attı.

Genç golcü Anıl Yörük için kulüp tesislerinde Başkan Menaf Kıyanç, Başkan Vekilimiz Haluk Beyimoğlu, Futbol Şube Sorumlusuz Abdullah Eskihisarlı, Altyapı Sorumlularından Müslüm Kıyanç ve Futbol Direktörü Ozan Özkan’ın katılımıyla imza töreni düzenlendi.

İmza törenine ailesiyle birlikte katılan genç futbolcu Anıl Yörük, Muğlasporla  yeniden anlaştığı için mutlu olduğunu ifade etti. Genç golcü yaptığı açıklamada, ‘’Kulübümüzün altyapısında uzun yıllardır emek verdim, çaba sarf ettim ve mücadele ettim. Tüm bu süre boyunca hedeflerime odaklandım ve çalıştım. Muğlaspor altyapı kariyerimi tamamladıktan sonra A Takıma hizmet edecek olmamdan dolayı inanılmaz derecede mutluyum. A Takımın bir parçası olmak, benim için büyük bir adım. Şimdi, sahada daha büyük bir sorumlulukla oynayacağım. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için daha da sıkı çalışacağım. Takımım için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bu noktaya gelmemde desteklerini esirgemeyen aileme, antrenörlerime, takım arkadaşlarıma ve kulüp yönetimine teşekkür etmek istiyorum. Büyük Muğlaspor taraftarının önünde oynamak ve takımımız için en iyisini yapmak için sabırsızlanıyorum. Hep birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum’’ dedi.

Altyapı çalışmalarına önem verdiklerini ve altyapıdan A Takıma kazandırılan futbolcuların kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Başkan  Kıyanç, ‘’Anıl, uzun yıllar boyunca kulübümüzün altyapısında emek harcayarak kendini geliştirmiştir. Hem futbol yeteneği hem de karakteriyle öne çıkan bu oyuncumuz, gelecekte kulübümüzün başarısı için önemli bir role sahip olacaktır. A Takım kadrosuna dahil olan her genç futbolcumuz, bizlere büyük heyecan ve umut veriyor. Genç futbolcumuza A Takım forması altında başarılar diliyor ve kulübümüzün geleceğine katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum’’ ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen imza töreni sonrasında genç futbolcu Anıl, annesi Şenay ve babası Hüseyin Yörük ile birlikte hatıra fotoğraf çektirdi.

 

AdminAdmin