MUĞLA
Giriş Tarihi : 17-03-2023 06:23

AK Parti’de Tamer Topal Aday Adaylığını Açıkladı

Ak Parti’nin çeşitli kademelerinde görev alan ve son olarak Kadem Mete başkanlığındaki il yönetiminde Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı görevinde bulunan Tamer Topal, Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

AK Parti’de Tamer Topal Aday Adaylığını Açıkladı

Parti il binasında gerçekleşen ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinin de katıldığı toplantıda Ak Parti Milletvekili aday Adayı Tamer Topal,’’  Milletin taleplerini dikkate alan, millet için siyaset yapan, hizmet siyasetini benimseyen bir aday adayıyım. Aday adaylığı başvurusunda bulunan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum’’ dedi.

Milletvekili Aday Adayı Tamer Topal’ın adaylık açıklamasına Ak Parti İl Başkanı Gültekin Akça, Kadın Kolları İl Başkanı Duygu Pınar Marçalı Doğru, Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Serkan Alpözen ile bazı muhtarlar katıldı.

Milletvekili Aday Adayı Topal,’’ Ak Parti umudum, güvenin, yeniliğin ve gelişmenin adresi olmuştur. Göreve geldiğinde devir alınan Türkiye ile şimdiki Türkiye arasında hiç kimsenin inkar edemeyeceği ciddi ve olumlu farkları Ak Parti oluşturmuştur. Elbette ki partimizin bu başarısında Muğla teşkilatımızın da büyük emeği olmuştur. 100 binden fazla üyesiyle Muğla’da Ak Parti’nin muhteşem bir kadrosu bulunmakta. İşte sizlerinde desteğiyle Milletin taleplerini dikkate alan, millet için siyaset yapan, hizmet siyasetini benimseyen bir kişi olarak aday adayı oldum. Partimin birçok kademesinde görev yaptım. Artık Milletvekili aday adaylığı kulvarında olmam gerektiğini, hem ailemden hem de siyasi büyüklerimden destek gördüm. Daha aydınlık ve daha güçlü bir Türkiye için yeniden yollara düşeceğiz. Birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermeyeceğiz. Milletvekili aday adaylığım hayırlı olsun’’dedi.

AdminAdmin