GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-01-2024 20:33   Güncelleme : 12-01-2024 22:41

İLETİŞİM BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BASIN KAHVALTISI DÜZENLEDİ

İLETİŞİM BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BASIN KAHVALTISI DÜZENLEDİ

 

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürlüğü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğrenci Sarayı'nda bir basın kahvaltısı düzenledi. Bu özel etkinlik, Muğla'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarını bir araya getirdi ve Bölge Müdürü Ahmet Uzun, gazetecilerin gününü kutladı. Muğla Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Ak Parti Milletvekili Yakup Otgöz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, kurum müdürleri, STK temsilcileri, cemiyet başkanları ve Muğla'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları da kahvaltı programına katıldı. Bu etkinlikte, gazetecilik mesleği kutlandı ve basın mensupları onurlandırıldı. İletişim Bölge Müdürlüğü'nün düzenlediği bu kahvaltı programı, basın mensupları ile kurum temsilcilerini bir araya getirerek, iletişim ve işbirliği imkanı sağladı. Programda konuşma yapan Bölge müdürü Ahmet Uzun şunları söyledi : 

“Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcılarımız Sayın Ebren Başarın, Sayın Doç. Dr. Çağtay Özdemir’in ve Başkanımız Sayın Prof. Dr. Fahrettin Altun’un selamlarını iletip 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutladıklarını belirtmek istiyorum.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürlüğü olarak, gazetecilik mesleğini onurlandıran, 10 Ocak Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlediğimiz kahvaltı programına hepiniz hoş geldiniz. Gazetecilik, demokrasinin temel taşlarından biridir. Gerçekleri ortaya çıkarmak, kamuoyunu doğru bilgilendirmek ve toplumun sorunlarına ışık tutmak gibi önemli görevleri yerine getirirler. Gazeteciler, toplumun sesidir ve onların çabaları bilgiye ulaşma özgürlüğümüzü de güvence altına alır.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürlüğü olarak, stratejik iletişim dezenformasyon ile mücadele, ulusal ve uluslararası medyanın takibi, kamu diploması faaliyetleri ve basın kartı işlemlerini yürütmenin dışında yine sorumluluklarımızdan biri olan kuruluşumuzdan bugüne kadar yaptığımız gibi, bu önemli görevi yerine getirirken bir çok zorlukla karşılaşan siz değerli gazetecilerin yanında olmaya, basın özgürlüğüne saygı göstermeye ve sizlere güvenli bir çalışma ortamı sağlamaya devam edeceğiz. Bu vesileyle şahsım ve kurumum adına ebediyete intikal etmiş tüm gazetecilerimize Allah’tan rahmet diliyor, bu saygın görevi yerine getirmeye devam eden siz değerli gazetecilerimizin özverili çalışmalarını doğruluk ilkesine bağlı kalarak gerçekleri araştırmak ve toplumu doğru bilgilendirmelerini taktir ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum. Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbet ile selamlıyorum.” dedi

Programda Konuşma yapan Muğla Ak Parti Milletvekili Yakup Otgöz Şunları Söyledi : 

Gazeteciler, milletin adeta gören gözü, işiten kulağı olarak önemli bir görev yapıyorlar , “Kamuoyunun, tarafsız, hızlı ve doğru haber almasını sağlamak için gece gündüz fedakarca çalışan gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum” dedi.

 

 

 

 

AdminAdmin