FETHİYE
Giriş Tarihi : 16-09-2023 12:43

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kırtasiye Desteği

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kırtasiye Desteği

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kırtasiye Desteği

Muhtarlar Derneği tarafından koordine edilen programda ASKON Muğla Şube Başkanı Efnan Mercan destekleriyle Fethiye’nin 41 mahallesinde yaşayan ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye ve temel ihtiyaç desteği yapıldı.

 

 

Fethiye’nin 41 mahallesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere Muhtarlar Derneği tarafından koordine edilen programda ASKON Muğla Şube Başkanı Efnan Mercan tarafından kırtasiye ve temel ihtiyaç desteği yapıldı. 
Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü yardımdan dolayı ASKON Muğla Şube Başkanı Efnan Mercan’a teşekkür ederken Başkan Mercan ise yardımların devam edeceğini belirtti.

 

 

Canözü, “Son 3 yıldan beri Fethiye'mize çok büyük destekler sağladı”

Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, "Fethiye'mizin 41 mahallesinden gelen tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Fethiye'mizde son 3 yıldan beri ASKON başkanımız Efnan Mercan, her Ramazan ayında çok büyük destek oldu. Kendisi bu sene bizlere öğrencilere nasıl destek olabiliriz dediğinde kendisine ihtiyaç sahibi öğrenciler konusunu anlattığımızda muhtarım derhal biz yardımcı olacağız dedi. Ben de Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı olarak 41 mahalle muhtarımıza mahallelerindeki ihtiyaç sahipli insanları liste olarak alarak bugün burada toplandık. Ben huzurlarınızda Efnan ağabeyime çok teşekkür ediyorum. Çünkü son 3 yıldan beri Fethiye'mize çok büyük destekler sağladı. Ama ben bu organizasyonun çok daha yararlı olduğunu düşünüyorum. Çocuklarımızı sevindirdiler. Sizlere pasta ikramlarımız olacak. Çocuklarımıza kırtasiye yardımı yapacağız. Daha sonra da çocuklarımıza maddi bir destek yapacağız. Katıldığınız için teşekkür ederiz."

 

 

Mercan, “Çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak istedik”

ASKON Muğla Şube Başkanı Efnan Mercan ise, "Sayın muhtarlarımın öncülüğünde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak istedik. Bunu biz gelenek haline getireceğiz. Devamlı bir şekilde çocuklarımızın eğitimine ve öğretimine katkıda bulunacağız. Bunda bizim muhtarlarımızın da çok büyük katkısı var. Geniş kitlelere onların sayesinde ulaştık. Çocuklarımızın her ihtiyacını karşılayacağız. ASKON olarak biz 5,6 senedir zaten gerekli desteği veriyoruz vermeye de devam edeceğiz. Biz daha çok iş adamlarını destekliyoruz ama bunun yanı sıra yetim çocuklarımız olsun, ihtiyacı olan aileler olsun Devletimizin her zaman yanındayız. Gücümüzün ve ömrümüzün yettiği kadar Fethiye'mizde her yere yetişmeye çalışıyoruz."

AdminAdmin