SİYASET
Giriş Tarihi : 07-06-2023 18:08

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel yaşamını yitirdi

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel yaşamını yitirdi

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören CHP’li Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel (63), İzmir’deki evinde vefat etti.

2019 Mart ayında yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Söke Belediye Başkanı seçilen diş hekimi Levent Tuncel vefat etti. Beyinle ilgili yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yaklaşık 2 yıldır tedavi gören ve son olarak kaldırıldığı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesinden ailesinin isteği ile İzmir’deki özel hastaneye sevk edilen Levent Tuncel, ailesinin yaşadığı İzmir’deki evinde sabaha karşı vefat etti. Başkanın ölümü, Söke’de başta belediye camiası olmak üzere büyük üzüntü yarattı..

Aynı zamanda eski milli voleybolcu olan evli bir çocuk babası Levent Tuncel’in vefatı ilçeyi yasa boğdu. Tuncel’in cenaze töreni ile ilgili ayrıntılar gün içinde belli olacak.

LEVENT TUNCEL KİMDİR?

1960 yılında Aydın’da doğdu, ilkokulu Söke ve Söke’nin beldesi olan Atburgazı’nda okudu, orta öğretimini Aydın’da tamamladı. Lise yıllarında tanıştığı voleybol sporuna üniversitede de devam etti.

1977-1984 yılları arasında genç milli sporcu olmak ile birlikte 1. Voleybol Deplasmanlı Liginde oynadı.

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 1984 yılında mezun oldu. Askerlik görevimden sonra serbest hekimlik hayatına ilk adımımı 1986 yılında Söke’de iş yerini kurarak başladı.1987 yılında eşi Şulan Tuncel ile evlendi, bir çocuk babası.

1986’dan bu güne Söke’de serbest diş hekimi olarak çalışma hayatını sürdürdü. Uzun yıllar Aydın Diş Hekimleri Odası Söke Temsilciliği görevini yürüttü. 2006 yılından bu yana Söke Belediye Spor Kulübü Derneği’nin Başkanlığı’nı yapmakta olan Levent Tuncel; Söke’nin birçok Sivil Toplum Kuruluşunda aktif rol aldı.

AdminAdmin