SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 17-08-2023 11:18

Seydikemer’e İlk TOGG Teslim Edildi

Seydikemer’e İlk TOGG Teslim Edildi

Seydikemer’e İlk TOGG Teslim Edildi

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, Muğla’nın Seydikemer  ilçesinde genç  iş insanına teslim edildi.


Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, Seydikemer İlçesinde ilk sahibine ulaştı. Alaçat Mahallesindeki Oto Sanayiinde oto yedek parça satışı işletmeciliği yapan 22 yaşındaki Muhammet Özbek’e teslim edilen araç, Seydikemer İlçesinde  teslimatı yapılan ilk TOGG olarak kayıtlara geçti.

 


Seri üretimine başlanan yerli otomobil TOGG, kura ile belirlenen hak sahiplerine teslim edilmeye devam ediliyor.

 


Teslimatlar devam ederken Seydikemer’de de ilk TOGG teslimatı yapıldı. Kurada adı çıkan İlçe esnaflarından Muhammet Özbek, Anadolu topraklarındaki cana yakınlık ve tutkuyu yansıtan kırmızıdan ilham alan ‘Anadolu’ rengi yerli aracını teslim aldı.
Muhammet Özbek’e teslim edilen araç, Seydikemer İlçesinde  teslimatı yapılan ilk TOGG olarak kayıtlara geçti.

 


Aracın muazzam bir otomobil olduğunu kaydeden  Özbek, “TOGG ile  akşamları gezintiye çıktığımda görenler önüme geçiyor ve aracı kontrol ediyor. Çevredeki gençler ve vatandaşlar aracı görünce çok güzel olduğunu söylüyorlar” dedi. 

 


TOGG’u almadan önce bir çok ünlü marka son model araçlara bindiğini aktaran Muhammet Özbek gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamalarda , “İnanın bende böyle bir araç ile karşılaşacağımı tahmin etmiyordum. TOGG’u proje aşamasından bu yana talip ediyordum. Mart ayında almak için müracaat ettim. Ben Toplam 178 bin civarlarında müracaat var idi. Be 2 Bin 977 ‘nci sıradan kuraya girdim. Ve almaya hak kazandım. Kaporasını yatırdım ve şimdi de aracım bana teslim edildi. Araç muazzam bir araç.Türk mühendislerimiz hakikaten mükemmel bir iş başarmışlar, aracı kullanırken bunu anladım. Türk olmaktan da gurur duydum. Mühendislerimiz harika işler başarmış. Yürekten kutluyoruz. Aracımızda sıfır karbon emisyonu olup, aynı zamanda çevreci, gelecek nesiller için de iyi bir başlangıç olmuş" dedi.

AdminAdmin