MİLAS
Giriş Tarihi : 08-05-2023 13:43

Üreticiye kaliteli ve uygun fiyatlı yem: Süt Bir Yem

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği ile Tarım Kredi Yem A.Ş. arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, “Süt Bir Yem” markasıyla üretilen kaliteli ve uygun fiyatlı yem Milas Süt Birliği’nde satışa sunuldu.

Üreticiye kaliteli ve uygun fiyatlı yem: Süt Bir Yem

 

Yem fiyatlarındaki ve girdi maliyetlerindeki sürekli artışın üreticiye getirdiği yükü azaltmayı hedefleyen Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği, kaliteli ve uygun fiyatlı yem üretimi için Tarım Kredi Yem A.Ş. ile iş birliği protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, yem üretimine başlandı. Süt Bir Yem markası ile üretilen yemlerin ilk teslimatları pilot bölgelere yapıldı.

İlk pilot bölgelerden olan Milas’ta, Milas Süt Birliği üyelerine Süt Bir Yem tanıtımı ve satışı için tören düzelendi.

Milas Süt Birliği’nin Koru Mahallesi’ndeki Ana Deposu’nda düzenlenen törene; Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Tevfik Keskin, TSÜMB Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, TSÜMB Genel Sekteri Ali Özgehan, Bodrum Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Oral, Milas Süt Birliği Başkan Yardımcısı Nurettin Pinar, Milas Süt Birliği Genel Müdürü Ali Akdeniz, Tarım Kredi Yem Denizli Şube Müdürü Mesut Pınar, Tarım Kredi Yem Muğla Saha Sorumlusu Haydar Burak Tuncer ve Tarım Kredi Yem çalışanları ve üreticiler katıldı.

Protokol üyeleri, törene katılan üreticilere Süt Bir Yem’i takdim etti.

Üreticilerin yem ihtiyaçlarının karşılanması için Tarım Kredi Yem A.Ş. ile iş birliği protokolü imzaladıklarını söyleyen Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Tevfik Keskin, “Protokol kapsamında pilot bölgelerimizi belirledik ve ilk pilot bölgemiz olan Muğla Milas’ta Milas Süt Üreticileri Birliğimize Süt Bir Yem’in tanıtımını yapıp satışa sunduk. Türkiye genelinde her birliğimize ulaştıracağımız Süt Bir Yemler, üreticilerimize indirimli olarak ulaştırılacaktır.” dedi.

ÜLKE GENELİNDE SEVKİYATLAR DEVAM EDECEK

Projenin Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği çatısı altındaki tüm birlikleri kapsadığını anlatan Keskin, Süt Bir Yem projesini ülke genelinde yaygınlaştırmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Birlikten, üreticiye hizmet yelpazemize yem ürünlerini de ekledik. Süt Üretici Birliği olarak kendi logomuzla üreticilerimize indirimli süt ve besi yemleri temin edeceğiz. Başta Tarım Kredi kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın’a ve Tarım Kredi Yem Genel Müdürü Nedim Nar olmak üzeri emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, Süt Bir Yem projemizin üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

 

 

 

 

 

AdminAdmin