SAĞLIK
Giriş Tarihi : 04-12-2023 17:00

MUĞLADENT AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİNDE %20 İNDİRİM

MUĞLADENT AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİNDE %20 İNDİRİM

 

 MUTSO ile Muğladent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği  arasında imzalanan indirim protokolü kapsamında, Oda üyelerine yapılan işlemlerde yüzde 20 indirim uygulanacak.

Muğla İndirim Programı kapsamında, Oda üyelerine alacakları hizmet ve yapacakları anlaşmalarda indirim sağlamak adına indirim protokolleri imzalayan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), bu kez Muğladent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği  ile bir protokol imzaladı. 

İmzalanan indirim protokolü çerçevesinde, sağlık hizmetlerinde nakit ödemelerde %20,  kredi kartı ile yapılacak ödemelerde %15 indirim uygulanacaktır. Ayrıca ilk muayene ücretsiz yapılacaktır.

Poliklinikte; implant cerrahisi (tam dişsiz vakalarda aynı gün implant ve üzerine geçici diş), sinüs yükseltme, cerrahi işlemler, gülüş tasarımı, zirkonyum-emax kaplamalar, botoks uygulaması, çocuk diş tedavileri, şeffaf plaklarla ortodonti yapılmaktadır. Bu hizmetlerden indirimli yararlanmak isteyen MUTSO üyelerinin,  Odaya ait kimliklerini yada Odaya üyeliğini gösterir gerekli evrakı Muğladent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğine ibraz etmeleri yeterlidir.

AdminAdmin