GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-09-2023 16:48

İYİ Kİ VARSIN TİMBİR!

İYİ Kİ VARSIN TİMBİR!

İYİ Kİ VARSIN TİMBİR!

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’ya, deprem felaketi akabinde, başta Hatay olmak üzere, 11 İl’e yaptığı maddi ve manevi yardımlardan dolayı Akdeniz İnternet Gazetecileri ve Yayıncıları Derneği (AKİYAD) tarafından plaket takdim edildi.

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, uzmanlık alanı olan depremi, ülkemiz için en önemli ve yıkıcı doğal afet olarak niteleyerek, “Deprem ülkesiyiz. Bunu hiç bir zaman unutmayarak yaşamımızı idame ettirmek zorundayız. Yerel yönetimlerin gerekli tedbirleri alması, halkı bilinçlendirmesi ve afete hazırlıklı olması hayati önem taşımaktadır. 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız afet, ne yazık ki bizi hazırlıksız yakaladı. Ders çıkarmalıyız. Eksiklerimizi görüp yol haritası çözmeliyiz. 11 İl’imizi etkileyen depremler akabinde ivedi bir şekilde deprem bölgesine intikal ettik. Bölgedeki üye ve temsilcilerimizi arayarak acil ihtiyaçları tespit edip, bu ihtiyaçların temini konusunda tüm imkanlarımızı seferber ettik. TİMBİR ailesi olarak mesleki anlamda da doğal afetler konusunda gerek meslektaşlarımızı ve STK’ları, gerekse vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla paneller düzenliyoruz. Bu vesile ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Allah bizleri tüm felaketlerden korusun” şeklinde konuştu.

AKİYAD Başkanı Veysel Cıncık, felaketten yaklaşık iki saat sonra kendisini arayarak her türlü yardıma hazır olduklarını belirten Dr. Süleyman Basa’ya teşekkür etti. Başkan Cıncık, “TİMBİR Genel Başkanımız Dr. Süleyman Basa, felaketten hemen sonra beni arayan ilk kişilerden biriydi. Acil ihtiyaç olan ekmek ve su alımı için nakdi yardımda bulundu. Akabinde bölgeden gitmek isteyen vatandaşlarımızın tahliyesine yardımcı olmak amacıyla otobüs gönderdi. Müteşekkiriz” dedi.

Başkan Cıncık, TİMBİR Yönetim Kurulu Başkan vekili Av. Cüneyd Altıparmak ve Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Dr. Süleyman Basa’ya plaketini takdim etti.

AdminAdmin