YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 07-03-2024 14:55

MAHALLE ZİYARETLERİ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

MAHALLE ZİYARETLERİ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR


Cumhuriyet Halk Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Mahalle sayısı en fazla ilçelerden birisi olan Milas’ta, planlanan programlar dahilinde vatandaşlarla buluşan Başkan Adayı Topuz, mahalle meydanlarında gerçekleştirdiği toplantılarla muhtar ve  mahalle sakinlerinin taleplerini dinliyor, çalışma yapılması gereken noktalarda alan incelemesi yapıyor ve çözüm önerilerini vatandaşlarla paylaşıyor.
Gündüz ve akşam programları olarak iki bölüm olarak gerçekleşen programlarda son 2 gün oldukça yoğun geçti. İlk gün İçme, Savran, Akyol  mahalleleriyle başlayan saha çalışmaları maratonu Baharlı mahalle ziyaretiyle son buldu. İkinci gün ise günlere yayarak gerçekleştirdiği sanayi sitesi ziyaretleriyle güne başlayan Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, daha sonra sırasıyla Sırtlan, Büyük Dibekdere, Küçük Dibekdere,  Kafaca, Epçe, Çınarlı, Sarıkaya, Gökseki, Bahçeburun ve Kızılcayıkık mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi.
Mahallelerimizde ivedilikle hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz...
Gittiği her mahallede yoğun ilgiyle karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, konuşmasına başlamadan önce mahalle muhtarlarına söz vererek, mahallelerin sorunları ve çalışma yapılması gereken noktalar hakkında bilgiler alıyor. Beraberindeki meclis üyesi adaylarını yapmış oldukları meslekleriyle birlikte vatandaşlara tanıtan Belediye Başkan Adayı Topuz;
“Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle mahallelerimizin eksikliklerini tespit ediyoruz ve notlar alıyoruz. Bu eksiklikler noktasında çalışma arkadaşlarımızla birlikte planlamalar yaparak mahallelerimizde ivedilikle hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz” dedi. 
Seçim Ofisi’nde coşkulu karşılama... 
Mahalle ziyaretlerini tamamlamasının ardından CHP Milas Seçim Koordinasyon Merkezi ve Ofisi’ni de ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, burada vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanıyor. Soğuk havaya rağmen her gün yoğun bir kalabalığa ev sahipliği yapan Seçim Ofisi’nde Başkan Adayı Fevzi Topuz’un alana gelmesiyle coşku dolu  anlar yaşanıyor. Slogan ve marşlar eşliğinde vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Adayı Topuz, bir süre vatandaşlarla sohbet etmesinin ardından alandan ayrılıyor. 

AdminAdmin