YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 29-03-2024 10:41

SAATCI, YARIŞTAN ÇEKİLECEĞİ İDDİALARINI SERT BİR DİLLE YALANLADI

SAATCI, YARIŞTAN ÇEKİLECEĞİ İDDİALARINI SERT BİR DİLLE YALANLADI


SAATCI: KAYBEDECEKLERİNİ ANLADILAR RAHATSIZLANIP YARIŞTAN ÇEKİLECEĞİM YALANINI UYDURMAYA BAŞLADILAR

SAATCI: "YARIŞI ZAFERLE BİTİRECEĞİZ"

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, kendisi ile ilgili 'seçimlerden çekilecek' şeklinde ortaya atılan iftiralara cevap verdi. "Yalan söylerken bari üstürublu söyleyin" diyen Saatcı, önde götürdüğü yarışı zaferle taçlandıracaklarını belirtirken 2024 seçim başarısının bütün seçim başarılarından daha güzel olacağını açıkladı.
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, bir yandan seçim çalışmalarını sürdürürken bir yandan da rakiplerinin iftiralarını yalanlamaya devam ediyor. Halk Buluşması kapsamında Taşyaka'da bulunan ve kendisinin yaptırdığı Trafik Eğitim Parkı'na gelen Saatcı, burada havai fişekler ve meşalelerle karşılandı. Alanı hınca hınç dolduran kalabalığa seslenen eski Fethiye belediye başkanı Behçet Saatcı, seçimi kaybetme korkusu saran rakiplerinin kendisine yönelik 'Adaylıktan çekilecek' iftiralarına da buradan cevap verdi. 
Özellikle sosyal medya üzerinden dolaşıma sokulan iftiranın elle tutulur bir yanının olmadığını açıklayan Saatcı, "Benim için adaylıktan çekilecek lafı dolaşmaya başladı.  Son 1-2 gündür sosyal medyada paylaşılıyor. Ya arkadaş, yalanı doğru atın da hep beraber inanalım. Bu kadar çaba sarfediyorum. Günde 15 km yol yürüyorum. Bu kadar koşturayım. Arkadaşlarımla bu kadar emek sarfedelim. Türkiye'ye örnek bir yapı oluşturalım. Bütün kamuoyu araştırmalarında önde olayım.  Sonra da ben yiyemedim siz yiyin diyeceğim öyle mi. Bu nasıl bir şeydir arkadaş, böyle birşey olabilir mi. İnanılacak birşey söyleyin. Neymiş efendim rahatsızlanacakmışım da son 2 gün yarıştan çekilecekmişim. Fatih Sultan Mehmet gibi zehirleyecekmisiniz beni. 2014 seçim zaferi tarihe geçecek bir başarıydı ama 2024 hepsinden güzel olacak inşallah." diyerek iddiaları yalanladı. 

AdminAdmin