YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 04-04-2024 11:26

YAYMAN: BU BAŞARI HATAY’IN BAŞARISIDIR

YAYMAN: BU BAŞARI HATAY’IN BAŞARISIDIR

 

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay’da elde edilen Haberleri">seçim başarısının tüm Hatay’ın başarısı olduğunu belirtti. 

A Haber kanalında Melih Altınok’un sunduğu Sebep sonuç programının konuğu olan Milletvekili Yayman, Hatay zaferinin ardındaki gerçekleri anlattı. Yayman büyükşehirin yanında ilçe belediyelerini de yeniden kazandıklarını söyledi. 

Yayman konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Cumhur ittifakımızın vekilleri Adem Yeşildal, Abdulkadir Özel, Kemal Karahan, Hüseyin Yayman ve Lütfi Kaşıkçı milletvekillerimiz başta olmak üzere, il ve ilçe teşkilatlarımız, mahalle temsilcilerimiz ve meclis üyelerimiz tam saha çalıştı. Cumhur ittifakı il başkanlarımız Mustafa Erdoğan ve Fevzi Altay takım ruhuyla hareket ettiler. 

Seçim sürecinde rakibimiz ile ilgili bir iki konuşma dışında hiç yorum yapmadan sadece kendi yapacaklarımızı anlattık. Bu konuda çok büyük bir kararlılığımız vardı. Allah’a şükür bunu başardık. 

DOĞRU ADAY, DOĞRU SONUÇ..

Hatay’da doğru adayın etrafında birliktelik ve tek seslilik oluşturulunca zafere ulaşıldığını gördük. Mehmet Öntürk bey cumhur ittifakının ortak adayı oldu. Doğru adayın tesbiti başarımızın birinci sebebidir. Tüm Hatay öntürk’ün kazanması için çalıştı. 

Zaferin arkasında samimi bir birlik ve beraberlik var. Tüm şehir seferber olduk. Şehrimizin ayağa kalkması için inisiyatif aldık ve başardık.

Bu başarı Hatay’ımızın başarısıdır. Biz Hatay’ın özel bir yer olduğunu biliyorduk. Özel bir çalışma yapılması gerektiğini dile getirdik. Ülkemizdeki sorunlar bizde de vardı. Ama hiç kimse gurur kibir yapmadan çalıştık ve zafere ulaştık. Hepimiz aynı samimiyetle aynı dili kullandık. Aynı temaları işledik. Hiçkimseye sataşmadan kendi gündemimizi anlattık. 

Bazı illerde tek bir ilçe dahi kazanılmazken, biz elimizdeki ilçeleri yeniden kazandık.” İfadelerini kullandı.

AdminAdmin