SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 25-07-2023 12:06

BAŞKAN AKDENİZLİ, BASIN BAYRAMINDA GAZETECİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN AKDENİZLİ, BASIN BAYRAMINDA GAZETECİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN AKDENİZLİ, BASIN BAYRAMINDA GAZETECİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN AKDENİZLİ; “BASINIMIZIN İSİMSİZ KAHRAMANLARINA DESTEĞİMİZ HER ZAMAN SÜRECEKTİR”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla ulusal ve yerel basın çalışanları ve temsilcileri ile yemekte bir araya geldi.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Saklıkent Kanyonu’nda basın mensupları ile bir araya gelerek, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı. Gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, Belediye Meclis Üyeleri, Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş, Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, Dijital Medya ve Yayıncılar Derneği ve Türk İnternet Medya Birliği Ege Bölge Başkanı Serap Ülkü Özdemir ve ulusal ve yerel basın çalışanları katıldı. Gazetecilerin tek tek 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayan Başkan Akdenizli, yemekte gazetecilerin sorularını da cevapladı.

Dijital Medya ve Yayıncılar Derneği ve Türk İnternet Medya Birliği Ege Bölge Başkanı Serap Ülkü Özdemir; “Seydikemer Belediyesi her zaman bizim yanımızda oldu. Çok değerli Seydikemer Belediye Başkanımız Bayram Önder Akdenizli’ye çok teşekkür ediyoruz. Her zaman basınımızım yanındalar.” Dedi.

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı H. Seda Köktener; “Önder Başkanımız, Yakup Başkandan basın anlamında bayrağı sağlam şekilde teslim almıştır. O da eski bir basın patronuydu. O yüzden bizi en iyi o anlar. Göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş da; “24 Temmuz Basında Sansürün kaldırılışının 115’inci yılı. 115 yıl önce basın bazı hakları kazanmış daha sonra da kaybettiklerimiz var. Biz bugün bunu konuşmayacağız. Bu tür vesilelerle bir araya gelmek en güzel nimet. Bizleri her zaman en iyi anlayacak olan Önder  Başkanımıza, Seydikemer Belediyesine teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Günün anlam ve önemine dair konuşma yapan Başkan Akdenizli; “Dünyaca ünlü Saklıkent Kanyonunda sizlerle buluşup hem bu özel günü kutlamak hem de sizlerle hasbihal etmek için bir araya geldik.  Gerek yerel gerek ulusal düzeyde halkımızın doğru haber alması ve bilgi edinmesi için basın yayın organları, demokrasimizin olmazsa olmazıdır.

Biliyorsunuz, yaklaşık 2 sene medya alanında çalıştım ve yaptığınız işin ne kadar zor olduğunu kendim bizzat deneyimledim. Şu an aranızda bulunan arkadaşlarla birebir çalıştığım zamanlar oldu. Haberin yapılması, yayınlanması, gazeteye konulması, basılması, televizyona veya radyoya aktarılması sürecindeki tüm meşakkatinizi biliyorum. Bu nedenle mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan basınımızın isimsiz kahramanlarına desteğimiz her zaman sürecektir.

Yerel ve ulusal medya kuruluşlarında görev yapan basın çalışanları ile birlikte Seydikemer’i daha ileriye taşımak için gayret göstereceğiz.  İlçemizde yaptığımız çalışmaları, projeleri tüm Dünya’ya duyuran basınımızın güzide temsilcileriyle dün olduğu gibi yarında birlikte hareket etmeye devam edeceğiz.

Bu vesileyle yerelden ulusala tüm basın mensuplarının ve sektör çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Yemek programı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla hazırlanan pastanın kesilmesiyle sona erdi.

AdminAdmin