MENTEŞE
Giriş Tarihi : 25-10-2023 15:05

BKM Oyuncuları, Muğla Protokolüyle Dostluk Maçı Yaptı

BKM Oyuncuları, Muğla Protokolüyle Dostluk Maçı Yaptı

BKM Oyuncuları, Muğla Protokolüyle Dostluk Maçı Yaptı

Yılmaz Erdoğan, Ersin Korkut ve BKM oyuncuları Muğla protokolüyle dostluk maçına çıktı.
Cumhuriyetin kuruluşunun 100.yıl kutlama etkinlikleri çerçevesinde Muğla'da ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan, Ersin Korkut ve BKM oyuncuları Muğla protokolüyle dostluk maçında bir araya geldi. 


Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Muğla Valisi İdris Akbıyık'ın, il protokolünün, siyasi parti temsilcilerinin, sanatçıların ve Muğlaspor emektarlar futbolcularının katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası gösteri maçı düzenlendi.
Muğla'nın Menteşe İlçesinde bulunan Atatürk Stadyumunda gerçekleşen dostluk maçında siyasette birbirlerine ezeli rakip olan Ak Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı ve MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat bu kez takım arkadaşı olarak yeşil sahalarda boy gösterdi. Kırmızı ve beyaz takımın bir araya geldiği karşılaşmada karma takımlar oluşturulurken ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan, başarılı performansını yeşil sahalarda da devam ettirdi. 


Kırmızı takımda BKM oyuncularından Ersin Korkut Muğla Ticaret ve Sanayi Odası meclis Başkanı Koray Özcan, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, Ak Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, CHP'li Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz ile Muğla Valisi İdris Akbıyık aynı takımda yer aldı. 


Muğla Valisi İdris Akbıyık'ın penaltı kaçırdığı karşılaşmada her iki takım oyuncularının sahada birbirleri ile olan mücadelesi eğlenceli anlara sahne oldu.

AdminAdmin