YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 20-03-2024 15:40

ŞEVKETİYE MAHALLESİ’NDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ TOPUZ’A YOĞUN İLGİ

ŞEVKETİYE MAHALLESİ’NDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ TOPUZ’A YOĞUN İLGİ


Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz mahalle buluşmalarına ara vermeden devam ediyor. Dün akşam coşkulu bir kalabalık önünde Şevketiye Mahallesi’nde toplantı gerçekleştiren Başkan Adayı Topuz, mahalle halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı. CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ile birlikte mahalleli gençler tarafından meşale ve sloganlar ile karşılanan Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, kürsüden vatandaşları selamlayıp, mahallede hayata geçireceği çalışmaları anlattı.
Konuşması, alanı dolduran vatandaşlar tarafında sık sık ‘Fevzi Başkan’ sloganlarıyla kesilen Başkan Adayı Topuz, toplantı alanını doluran tüm vatandaşlara teşekkür etti.
Belediyecilik bizim işimiz...
Şevketiye Mahallesi’nde gerçekleştirilen mahalle buluşmasında ilk konuşmayı CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya gerçekleştirdi. Başkan Çetinkaya; “Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Artık son haftalara girdik. Heyecanımız yüksek ve gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mahallelerimizde, beldelerimizde gerçekleştirdiğimiz toplantılarda vatandaşlarımızın bizlere olan ilgisi bizleri mutlu ediyor. Fevzi Başkan ve ekibinin 1 Nisan’dan itibaren başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine yürekten inanıyorum. İşimiz gücümüz Milas, işimiz gücümüz Muğla. Belediyecilik bizim işimiz” diyerek Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras ve Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’a destek istedi. 
Hepinizin bildiği, tanıdığı, özümsediği bir adayla karşınızdayız...
CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya’nın konuşmasını tamamlamasının ardından bir konuşma gerçekleştiren geçmiş dönem Muğla Milletvekili Akın Üstündağ;  “İlk defa bu kadar rahat bir seçim görüyorum. Çünkü hepinizin bildiği, tanıdığı, özümsediği bir adayla karşınızdayız. Bunu bütün köy ve mahallelerde görüyoruz. Değişik ilçe ziyaretlerinde bana soruyorlar Milas’ın durumu nasıl diye? Ben de diyorum ki en garanti yer Milas. Milas’ı merak etmeyin Milas’ta biz belediye başkanlığını alıyoruz. diyorum. Pırıl pırıl belediye meclis üyesi adaylarımız var. Hem kendi mesleğinde hem sosyolojik olarak, hem toplumsal karşılığı olan müthiş bir belediye meclis üyesi adayı kadrosuyla karşınızda olmaktan çok mutluyum. Tüm Şevketiye Mahalleli vatandaşlarımızdan Belediye Başkan Adayımız Fevzi Topuz ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımıza destek istiyorum” dedi.
Yapacağımız çalışmaların temelinde insan var...
Toplantıda son konuşmayı Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz gerçekleştirdi. “Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum” diyerek sözlerine başlayan Başkan Adayı Topuz; “Bizim çocukluğumz buralarda geçti. Buraların dününü de biliyoruz bugününü de biliyoruz yarınını da bileceğiz. Bu mahallede doğup büyüdük. Tırnaklarımızla çalışarak bu noktaya geldik. Şimdi de Milas’a hizmet için “Görev Bizi Çağırıyor” sloganıyla yola çıktık. 132 mahallemizde yaşayan tüm vatandaşlarımız bizden hizmet bekliyor. Hizmet için çıktığımız bu yolda yapacağımız çalışmaların temelinde insan var. İnsan odaklı bir çalışma yapacağız.  Canlıyı, doğayı, kültürü ve tarihi koruma kararlılığında olacağız. Çünkü bu topraklar bize miras. Milas’ımız için gerekli olan çalışmalarımızı bir bir yapacağız. 
Şevketiye Mahallesi’nde gerçekleştirilecek çalışmalar anlatıldı...
Önceki dönemlerde gerçekleştirdiği çalışmaları mahalle sakinlerine anlatan Başkan Adayı Topuz, Şevketiye Mahallesi’nde planladığı çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundu. Mahalleden gelen talepler var. Mahallemiz tarımsal üretimlerin yapıldığı tarıma dayalı topraklarda çalışan vatandaşlarımızın oturduğu bir yerde. Onların illa ki ova ile tarımla bir bağlantısı vardır.  O ovadaki yolların yapımı için çalışmaları yapmak üzere söz veriyoruz. Parkların düzenleme çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Havuzbaşı’nın karşısında bir boş alanımız var. Gençlerimiz için orayı hem çocuk oyun grubu hem de halı saha yapmak üzere vatandaşlarımıza söz veriyorum. Mahallede farklı kurumlar tarafından yapılacak diğer çalışmalar için kurumlar arası iş birliği ile çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.
‘Sizlerden görev ve yetki istiyoruz’...
Başkan Adayı Topuz Şevketiye Mahallesi’nde gerçekleştireceği çalışmaları anlattıktan sonra Milas’ın geneli için gerçekleştirilecek olan projeleri dev ekran aracılığıyla vatandaşlara izletti.  Projelerin izlenilmesinin ardından konuşan Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz; “Sağlıklı bir kent yaratmak için, yaşanabilir bir kent yaratmak için, güvenli bir kent yaratmak için, çağdaş bir kent yaratmak için, kısacası gücümüzü Milas halkından güvenimizi de yaptığımız işten almak üzere sizlerden görev ve yetki istiyoruz. Kültürüne, doğasına sahip çıkan bir belediyecik anlayışını hayata geçirmek için, yeşiline doğasına sahip çıkan bir belediyecilik anlayışı için, gençlerimizi teknolojiyle buluşturan bir belediyecilik anlayışı için sizlerden görev ve yetki istiyoruz. Hizmetlerin yürütülmesinde insanı esas alan, insana dokunan projeleri sizler için yapmaya kararlı olduğumuzu bir kez daha söylüyoruz” dedi.
Toplantı Belediye Meclis Üyesi Adaylarının mahalle sakinlerine tanıtılmasıyla son buldu. 

 

AdminAdmin