SPOR
Giriş Tarihi : 19-06-2023 11:09

Fethiyespor Ana Kadroyu Korumak İstiyor

Fethiyespor Ana Kadroyu Korumak İstiyor


Fethiyespor olağan üstü kongresi ile birlikte önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başlayacak.
Geçtiğimiz yıl TFF 2.lig kırmızı grupta sezonu 55 puanla 8.sırada tamamlayan Fethiyespor , 24 Haziran Cumartesi günü Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi Salonunda kongre gerçekleştirecek. Saat 17.00’da yapılacak bu kongrede Başkan Esat Bakırcı ve yeni Yönetim Kurulu tek liste ile genel kuruldan güven tazeleyecek. Kongrenin hemen ardından iç ve dış transfer çalışmalarına başlayacağı açıklanan Fethiyespor’da bazı futbolcularla yolların ayrılacağı ancak iskelet kadronun korunacağı kaydedildi.Fethiyespor genel kaptanı Nacit Çatal  “20 futbolcu ile sözleşmemiz devam ediyor.Öncelikle bu futbolcularımızla yeni dönem için görüşürken geçen yıl kadromuzda olan ve bu yılda devam etmek istediğimiz sözleşmesi biten oyuncularımızla da görüşeceğiz. Bazı oyuncularımızla da yollarımızı ayıracağız.Kadromuza hocamız Erhan Altın’ın önereceği 6 oyuncu daha katacağız.”ifadelerinde bulundu.
Fethiyespor olağan üstü kongresi ile birlikte önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başlayacak. Cuma günü teknik direktör Erhan Altın Fethiye’ye gelerek yeni dönem ile ilgili transfer raporunu ve kamp planını Başkan Esat Bakırcıya sunacak. Fethiyespor’da , Ali Ceylan , Azad Filiz, Berkay Samancı , Berkin Taşkın , Berat Satır, Burak Başkaya , Cihan Kazan ,Burak Özduman kaleci Enes Fidayeo , Kaleci Halil Kaşlı , Mehmet Sacit Yolcu, Murat Yılmaz,Sezer Özmen, Onur Taha Takır , Taha Can Velioğlu,Umut Sönmez , Aykut Uluç , Selim Kayacı,Hanifi Özkök ve Oktay Balcı ile sözleşmesi devam ederken Lacivert-Beyazlı yönetimin Taha Can Velioğlu , Umut Sönmez, Aykut Uluç, ve sözleşmesi biten Selim Can Temel , Şahan Akyüz ile görüşmeyi düşünmediği bu futbolcularla yollarını ayıracağı ifade edilirken sözleşmesi biten İlyas Yılmazer ile anlaşılırken Doğancan Kılıç, kaptan Selçuk Alibaz,Rıdvan Türker ile görüşülüp anlaşmaya varmak istediği öğrenildi.
Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal “20 futbolcu ile sözleşmemiz devam ediyor.Öncelikle bu futbolcularımızla yeni dönem için görüşürken geçen yıl kadromuzda olan ve bu yılda devam etmek istediğimiz sözleşmesi biten oyuncularımızla da görüşeceğiz.Bazı oyuncularımızla da yollarımızı ayıracağız. Kadromuza hocamız Erhan Altın’ın önereceği 6 oyuncu daha katacağız.Sözleşmesi biten kaptan Selçuk Alibaz , Rıdvan Türker , Doğancan Kılıç , Şahan Akyüz ve Oktay Balcı ile görüşüp anlaşacağımızı umuyorum.Ayrıca sözleşmesi devam eden oyuncularımıza talip takımlarda var.Bu oyuncuların durumu netlik kazandıktan sonra iç transferi netleştireceğiz. Hocamız Erhan Altın’dan alacağımız rapora göre transfer atağına geçeceğiz. Kulübümüzün futbolcularımıza 3.5 Milyon TL maç başı ödemeleri borcumuz var.Bu borcuda bu ayın sonuna kadar hesaplarına yatıracağız.Taha Can Velioğlu, Umut Sönmez ve Aykut Uluç’un yanı sıra sözleşmesi biten Selim Can Temel ile yollarımızı ayıracağız.Şu anda sözleşmesi devam eden 20 futbolcumuzun maliyeti yaklaşık 12 Milyon TL civarındadır.”diye konuştu.

AdminAdmin