GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-12-2023 12:10

MİNİK ARZUNUR, OKUL ÇANTASINA KAVUŞTU

MİNİK ARZUNUR, OKUL ÇANTASINA KAVUŞTU

MİNİK ARZUNUR’UN HAYALİNİ BAŞKAN AKDENİZLİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Seydikemer’in Bayır Mahallesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında, şans eseri yara almadan kurtulan ancak kazada okul çantasının kirlenmesine üzülen minik Arzunur’un yeni okul çanta hayalini Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli gerçekleştirdi.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, gönülleri fethetti. Seydikemer’in Bayır Mahallesi Karabel Mevkiinde geçtiğimiz günlerde öğrencileri taşıyan minibüs kaza yaptı. Şans eseri kazada yara almadan kurtulan 9 yaşındaki Arzunur Kurt, olay yerinde çantasının kirlendiğini görünce çok üzüldü. Olay yerine giden Jandarma ekipleri, aynı zamanda zihinsel engelli olan Arzunur’un üzüntüsünü fark etti. Durumu öğrenen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla minik kıza bir sürpriz hazırladı. 

KENDİSİ MİNİK, YÜREĞİ KOCAMAN

Arzunur’a yeni okul çantası, kırtasiye malzemesi ve oyuncak bebek alan Başkan Akdenizli, Yayla Ceylan Mahallesinde yaşayan minik Arzunur, babası Davud Kurt ve annesi Gönül Kurt’u Belediye Hizmet Binasında ağırladı. Minik Arzunur, karşısında Başkan Akdenizli’yi görünce sevinçle sarıldı. Bir süre minik öğrenci ve ailesiyle sohbet eden Başkan Akdenizli, daha sonra Arzunur için hazırladığı çantayı hediye etti. Hediye karşısında oldukça sevinen Arzunur, heyecanla çantaya sarıldı. Başkan Akdenizli’ye teşekkür eden Arzunur, çantanın içinden çıkan hediyeleri de yine Başkan Akdenizli ile birlikte inceledi. Çantada bulunan kırtasiye malzemesi ve oyuncak bebeğe de oldukça sevinen Arzunur’un mutluluğu karşısında duygusal anlar yaşandı.

BAŞKAN AKDENİZLİ; “ACI OLAYI UNUTTURMAK İSTEDİK”

Arzunur’un mutluluğunun kendilerine en güzel armağan olduğunu dile getiren Başkan Akdenizli; “Arzunur kızımızın talihsiz bir kaza sonrası yaşadığı üzüntü bizi derinden etkiledi. Minik öğrencimize okul çantası hediye ederek yaşadığı acı olayı unutturmak istedik. İnşallah amacımıza ulaşırız. Rabbim, minik yavrularımızı korusun” dedi. 

AdminAdmin