SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 13-11-2023 06:56

MHP Seydikemer Teşkilatı Çalışmalarına Devam Ediyor

MHP Seydikemer Teşkilatı Çalışmalarına Devam Ediyor


MHP Seydikemer’de Başkanlık koltuğuna yeniden seçilen ve o günden beri durmak bilmeyen Başkan Mehmet Arıç ve yönetim kurulu üyeleri, Seydikemer ilçesinde yapılan her organizasyonda bulunmaya devam ediyor. Muğla ilçeleri arasında neredeyse en aktif olarak görünen ve takdir edilen ilçe teşkilatı yapılan tüm davetlere katılım gösteriyor. MHP Seydikemer teşkilatının katılımlardaki yüksek kişi sayısı ise, birlik ve beraberliğin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Başkan Mehmet Arıç’ın göreve geldikten sonra yapmış olduğu etki herkesim tarafından takdir topluyor.  Şükür Yemeği, Futbol Maçı ve Düğün Merasimine katılan İlçe teşkilatında yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyelerinin katılım yoğunluğu gözlerden kaçmadı.
MHP Seydikemer İlçe Teşkilatı Şükür Yemeğine Katıldı…. 
Muğla’nın Seydikemer İlçesi Arsa Mahallesi sakinlerinin düzenlediği birlik, beraberlik ve şükür yemeğine katılım yoğun oldu.
Seydikemer  MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç ,Yönetim Kurulu Üyeleri , Seydikemer MHP Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı birlik,beraberlik ve şükür yemeği dualar eşliğinde gerçekleşti. Şükür yemeğine katılmanın manevi huzurunu dile getiren Başkan Arıç, ‘’ Bugün bizi biraraya getiren değerli muhtarımaza ve mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyorum. Katılımın yoğun olması memnuniyet verici. Rabbim Kabul etsin inşallah’’ ifadelerini kullandı. 
Şükür yemeğinin ardından Seydikemerspor maçına giden MHP teşkilatı Seydikemerspor  Dalyanspor  karşılaşmasını protokolden izledi. 2-2 Sona eren maçın ardından açıklamalarda bulunan Başkan  Arıç. ‘’ Çok kaliteli ve heyecanlı bir karşılaşma oldu.  Galibiyeti kaçırdık. Başkanımız Sayın B.Önder Akdenizli ve ekibine inanıyoruz. Seydikemerspor’umuzu her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Takımımıza bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum’’ dedi.
Programın son bölümünde ise Seydikemer Kayadibi Mahallesinde düğün merasimine katılan MHP Seydikemer İlçe teşkilatı çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

AdminAdmin