SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 14-07-2023 10:04

SEYDİKEMERLİ BAŞARILI OKUL MÜDÜRÜ, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

SEYDİKEMER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İLKAY ŞUMUR OLDU

SEYDİKEMERLİ BAŞARILI OKUL MÜDÜRÜ, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

Seydikemer’de doğup büyüyen, bir süre Seydikemer’de öğretmenlik ve müdür yardımcılığı görevlerini yapan eğitim camiasının başarılı ismi İlkay Şumur,  Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne  atandı.

  Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Karagedik İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü İlkay Şumur, bugün itibarıyla görevine başladı. Göreve başlar başlamaz tebrik mesajları almaya başlayan Şumur, Seydikemer’in çocukları ve gençleri için çalışacağını söyledi.

  1995 yılında Mardin Kızıltepe İnkılap İlkokulu sınıf öğretmenliği ile öğretmenlik mesleğine başlayan İlkay Sumur, yıllar içerisinde müdür yardımcılığı ve müdürlük görevinde bulundu. Görev aldığı okullarda çok sevilen, iz bırakan eğitimcilerden biri olarak anılan İlkay Şumur, 28 yıllık eğitim hayatı boyunca birçok başarı ve takdir belgesi ile ödüllendirildi.  Spora ve sporcuya büyük önem veren İlkay Şumur, öğrencilerine verdiği destekle de örnek öğretmen ve idareci olarak anılıyor.

  Seydikemerli çocukların ve gençlerin en iyi yerlere gelmesi için üzerine düşen görevi yapmaya hazır olduğunu kaydeden Şumur; “Yeni görev yerim olan Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevime bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım. Beni bu göreve layık gören değerli büyüklerime, tebrik ve hayırlı olsun dileklerinde bulunan tüm dostlarıma en içten duygularımla teşekkür ediyorum”

İLKAY ŞUMUR KİMDİR?

  1972 yılında Seydikemer’de doğan İlkay Şumur, 1991-1995 yıllarında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 1995 yılında Mardin Kızıltepe İnkılap İlkokulu Sınıf Öğretmenliği görevine başladı. 2001-2003 yıllarında Seydikemer Karaköy İlkokulu Sınıf Öğretmenliği, 2003-2008 Kumluova Prof. Dr. Ayhan Önder İlkokulu Sınıf Öğretmenliği, 2008-2014 Kumluova Prof. Dr. Ayhan Önder İlkokulu Müdür Yardımcılığı, 2014-2023 Karagedik İlkokulu-Ortaokulu Okul Müdürü olarak görev yapan İlkay Şumur,  Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. İlkay Şumur evli ve bir kız babasıdır.

AdminAdmin