MUĞLA
Giriş Tarihi : 09-09-2023 12:36

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: YEREL SEÇİMLERDE TARİH YAZACAĞIZ

Türkiye'yi ayaklarındaki prangalardan kurtardıkça gördük ki 21 yılda asırlık işler yapmak mümkünmüş.

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ:  YEREL SEÇİMLERDE TARİH YAZACAĞIZ

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Çalışmalarına Bodrum ve Kavaklıdere ilçelerinde devam eden Milletvekili Otgöz, İlçe teşkilatları ile toplantılar yaptı, sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Milletvekili Otgöz,  İlçe Başkanı Hacı İbrahim Dalda ve yönetimi ile toplantı yaptı. Bodrum’un acil ihtiyaçları ve yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bodrum Devlet Hastanesi’nde de incelemeler yaptı ve hastalara acil şifalar diledi.

Milletvekili Otgöz; Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, AK Parti Kavaklıdere İlçe Başkanı Volkan Alpözen ve teşkilat ilde de bir araya gelerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kavaklıdere Belediyesi’nin ücretsiz olarak verdiği yüzme kursuna katılan gençlere başarı belgesi veren Milletvekili Otgöz yapılan tesisleri yerinde inceledi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Bodrum ve Kavaklıdere çalışmalarına ilişkin yazılı açıklama yaparak şunları kaydetti.

 

AK PARTİ BUGÜNÜN DEĞİL, YARININ DA PARTİSİDİR

Kökü mazide olan AK Parti’nin gelecek tasavvuru, geçmişindeki eser ve hizmetlerin üzerine kuruludur.

Biz milletimize vaat ettiğimiz projelerin çoğunu hayata geçirdik. Şimdi daha geniş ufuklara, daha büyük vizyonlara doğru yelken açıyoruz.  İşte bunun için ‘AK Parti geleceğin partisidir’ diyoruz.

Biz icraatlarımıza, eserlerimize, saha çalışmalarımıza devam ediyoruz

Türkiye'yi ayaklarındaki prangalardan kurtardıkça gördük ki 21 yılda asırlık işler yapmak mümkünmüş

Durmadan usanmadan çalışıyor, Muğla’mıza yen bir Muğla daha eklemek için gayret gösteriyoruz.

Bir yanda Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan bir yanda seçim yenilgisinin şokunu halen atlatamayan ve ne yaptıklarını bilmeyen muhalefet liderleri var.

Birleşerek kazanacağız dediler. Birleşerek kaybettiler. Şimdi de bölünerek kazanacakları hayalini görüyorlar.

Biz kararlılıkla yerel seçimlere hazırlanıyoruz.  Muğla’da olduğu gibi tüm Türkiye’de tarih yazacağız. Girdiği her seçimi kaybedenleri yine hüsrana uğratacağız.

Yeryüzü cenneti Muğla’mızda bu yaz yine milyonlarca yerli ve yabancı turist ağırladık.

Ancak, CHP’li Belediyeler yine hazırlıksızdı. Muğla turizminin gözbebeği Bodrum’da turistler trafikten, susuzluktan, yolların bozukluğundan isyan etti. Marmaris’in köyleri suya hasret kaldı.  CHP’li Belediyeler tarafından yönetilen tüm ilçelerimizde hemşerilerimizden benzer şikâyetleri duyuyoruz.

Artık zamanı geldi. Cumhur İttifakı ile yönetilen yedi ilçemizdeki başarımızı tüm Muğla’ya yayacağız. İnanıyorum ki; hemşerilerimiz tarih yazacak ve Muğla’yı ehil ellerle, AK Belediyecilik’le buluşturacak.

AdminAdmin