SİYASET
Giriş Tarihi : 26-03-2024 12:51

Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Av. Mustafa Algan Basın Açıklaması

 Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Av. Mustafa Algan Basın Açıklaması

 

CHP İlçe Başkanı Nail KIZIL ve İl Başkanı Zeki Can BALCI’nın özellikle son günlerde bazı platformlarda yaptıkları açıklamalarda; Ak Parti Menteşe Belediye Başkan Adayımız Op. Dr. Şadi BALLI’yı dillerine dolayarak, adayımızın parti kimliğini ön plana çıkarmadan vatandaşımızdan oy istediğine dair iftiralarda ve desteksiz, soyut söylemlerde bulunarak AK PARTİ'ye ve adayımıza laf atma gayretine girdiklerini şaşkınlıkla izliyoruz. 

Başından bugüne dek, Menteşemizin ruhuna uygun bir şekilde yürütmeye çalıştığımız seçim süreci, CHP'nin il ve ilçe başkanı ile bazı parti yöneticilerinin haddini aşan söylemleri ile baltalanmıştır. Alternatif adayın söz sahibi olmadığını teyit eden ve kendisinden başka herkesin konuştuğu bu süreci hayretler içerisinde takip etmekteyiz.

Hatırlatmakta fayda görüyoruz ki; Adayımız Op. Dr. Şadi BALLI, 22 YILDIR girdiği her seçimden başarıyla, halkının desteğini alarak, demokrasiyi öğrete, öğrete bugünlere gelmiş İKTİDAR PARTİSİ olan Ak Parti'nin ve ittifakı olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin yani CUMHUR İTTİFAKININ Menteşe adayıdır. 

Adayımız her söyleminde iktidar partisinin adayı olduğunu ve Menteşe'yi artık layık olduğu hizmet ve belediyecilik ile tanıştıracağını, artık bu kenti “Ceket” değil, bu kente hizmet getirenin yöneteceğini her yerde, her fırsatta vurgulamaktadır. 

Yıllardır belediyecilik anlamında Menteşe'ye bir çivi dahi çakmayan, park, bahçe, yol üstü haraç kesen otoparklar ve dubalarla kenti yöneten, hiçbir icraatı halk tarafından benimsenmeyen ve sürekli eleştirilen bu zihniyetin, şehirdeki tüm bilboardlarda ve tüm söylemlerinde Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa KEMAL ATATÜRK üzerinden seçmenini ve Menteşe halkını konsolite etmeye çalıştığını görüyoruz.

ATATÜRK hepimizin ortak değeri olup, Atatürk sevgimizi tartmak ve bundan oy devşirmeye çalışmak kimsenin haddi değildir. Menteşedeki süregelen belediyeciliğin vasıfsızlığının üstü ATATÜRK üzerinden örtülmeye çalışılmaktadır.

Bilinsin ki; Ulu önderimizin “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” söyleminden de anlaşılacağı üzere Menteşemizde bu zamana kadar  birçok belediye görevinde ve önemli pozisyonlarda bulunmuş alternatif aday, ne yazık ki hiçbir görevini layıkıyla yapamamış, bu zihniyet ve rekabetsiz ortam Menteşe'yi mağdur ve büyük bir köy havasında bırakmıştır.

Hizmetlerin ve projelerin yarışacağı, tartışılacağı bir seçim dönemi geçirmekte ve arzulamakta iken, asılsız söylemlerle adayımız Op. Dr. Şadi BALLI’nın AK PARTİ ve CUMHUR İTTİFAKI kimliği yıpratılmaya ve bundan oy devşirmeye çalışılmaktadır.

Tüm kamuoyu bilmektedir ki: Menteşe'de bulunan iki ayrı Medya Kuruluşu adayları bir açık oturuma davet etmiş, projelerin tartışılacağı/yarışacağı bir program düzenlenmek istenmiştir. Adayımız Op. Dr. Şadi BALLI hiç düşünmeden bu teklifi kabul etmiş fakat alternatif adaylar bu davetlere cevap vermeye tenezzül bile etmemiştir.

Menteşe'de artık LAFTAN ziyade İCRAATIN üretildiği, halkın alacağı belediyecilik hizmetlerinin yarışacağı bir dönem ÇOK YAKINDIR. Bu bağlamda projelerin ve halka vaat edilen hizmetlerin konuşulacağı bir seçim atmosferi arzu ettiğimizi özellikle vurgular, her bir vatandaşıma saygılarımı sunarım.

Av. Mustafa ALGAN
AK PARTİ MENTEŞE İLÇE BAŞKANI

AdminAdmin