GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-12-2023 17:16

SEYDİKEMER KAPALI PAZAR YERİNE KAVUŞACAK

SEYDİKEMER KAPALI PAZAR YERİNE KAVUŞACAK

BAŞKAN AKDENİZLİ KAPALI PAZAR YERİNİN MÜJDESİNİ VERDİ

Seydikemer Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda ilçenin en büyük ihtiyacı olan Kapalı Pazar Yeriyle ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı. Başkan Akdenizli Kapalı Pazar Yerinin ihale aşamasında olduğunu belirterek; “Çok yönlü bir proje planladık. 3400 metrekarelik kapalı bir alan. Aynı zamanda düğün salonu olarak da kullanabileceğiz” dedi

Seydikemer’de 2023 yılının son Belediye Meclis Toplantısı yapıldı. Seydikemer Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli başkanlığında Belediye Toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantının kâtip üyeliklerini Mustafa Karakuş ve Zeynep Yalçınsoy yaptı. Meclis toplantısında 4 gündem maddesi görüşüldü. 1 gündem maddesi oy çokluğu ile komisyona havale edilirken 3 gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. 

BAŞKAN AKDENİZLİ: “SEYDİKEMER HEPİMİZİN”

Toplantıda Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, gündem maddeleriyle ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Meclis toplantısında alınan kararların Seydikemer’e hayırlı olmasını dileyen Başkan Akdenizli; “Hepimizin Seydikemer sevdasında olduğunu düşünüyorum. Seydikemer hepimizin. Mecliste aldığımız kararlar ülkemize ve Seydikemer’imize hayırlı olsun” diye konuştu.

ÇOK YÖNLÜ KAPALI PAZAR YERİ İHALESİ YAPILACAK

Meclis toplantısının sonunda, ilçenin en büyük ihtiyacı olan Kapalı Pazar Yeri Projesiyle ilgili sinevizyon gösterisi meclis üyelerine izlettirildi. Başkan Akdenizli; “Çok yönlü bir proje planladık. Daha sonra güneş paneli yapılabilecek pozisyonda. Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Merkez Camiinin karşısında, çayın kenarında, 3400 metrekarelik kapalı bir alana yapacağız. Aynı zamanda düğün salonu olarak da kullanabileceğiz. Çayın kenarında olduğu için ilerleyen süreçte yan tarafına kafeler yaparak tamamlayabileceğiz. İnşallah ilçemize hayırlı olur. En kısa sürede ihalesi yapılacak. İhalesinin yapılmasının ardından vatandaşımızın hizmetine sunmak için en kısa sürede yapacağız” dedi.

AdminAdmin