SİYASET
Giriş Tarihi : 12-12-2023 13:09

YAYMAN: HATSU YAPMADI, BİZ YAPTIK

YAYMAN: HATSU YAPMADI, BİZ YAPTIK

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Reyhanlı içme suyu sorunu çözecek projede sona geldiklerini ifade etti.

Milletvekili Yayman yapımı devam eden tesisleri Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak ve yetkililer ile birlikte inceledi. Yayman, Hatay büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü sorumluluğunda olmasına rağmen HATSU’nun görevini yapmadığını ifade ederek vatandaşın yararına olan her proje için ellerini taşın altına koymaya devam edeceklerini söyledi.

YAPARSA AK PARTİ YAPAR

Bu ay sonunda projenin hizmete gireceğini söyleyen Milletvekili Yayman, “Reyhanlı’mızın içme suyu sorununu tamamen çözecek projede hızla sona geliyoruz. Bu ay sonunda Hatay’ımızın en büyük içme suyu deposu hizmete girecek. Hatay büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü sorumluluğunda olmasına rağmen yapmadı, biz yaptık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu eşsiz hizmet için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin