SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 29-08-2023 12:00

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Akdenizli, vatansever ve kahraman Türk Milleti'nin 101 yıl önce emsali görülmemiş bir zafer elde ettiğini, düşmanlarına ve dostlarına Türk’ün yenilmez gücünü gösterdiğini söyledi.


 

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün komutasında, 26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos 1922’de eşsiz bir zaferle sonuçlanan başkomutanlık meydan muhaberesi ile vatan topraklarının düşman işgalinden kurtarıldığını, böylece Türk Milleti’nin, bağımsızlık içinde yaşama şerefine kavuştuğunu söyledi. Başkan Akdenizli yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Geçmişi Zaferlerle Dolu Şanlı Ordumuzun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı 30 Ağustos Zaferinin bu yıl 101. Yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Türk Milletinin azim ve kararlılığı ile Türkiye Cumhuriyeti’nin vatanı ve milletiyle sonsuza kadar hür ve bağımsız kalacağı 30 Ağustos Zaferiyle tescillendi. Aziz milletimiz, bu zaferle, hürriyetinden vazgeçmeyeceğini, bütün dünyaya ispatlamıştır. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın en önemli yanı, aziz Türk Milleti’nin şartlar ne olursa olsun söz konusu vatansa birlikte neler yapabileceğini göstermesi açısından önemlidir. Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır. Milletimiz hain FETÖ terör örgütünün darbe girişimine karşı gösterdiği birlik ve beraberlik ile tüm dünyaya bunu bir kez daha göstermiştir.

Millet olarak tarihten aldığımız derslerle bugün dahi uyanık olmalı, içeriden ve dışarından gelecek tüm saldırılara, tehditlere karşı birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. 101 yıl önce düşmanlara verilen cevabı, bin yıldan bu yana sürdürdüğümüz kardeşlik ruhu içinde ekonomide, bilimde, kültürde, sanatta, eğitimde, teknolojide daha ileriye giderek vermeliyiz.

Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı Zaferin 101. yıldönümünde, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi, rahmet ve minnet anıyorum.”


 

AdminAdmin