MİLAS
Giriş Tarihi : 14-10-2023 12:46

Milas’ta 3 bin Adet Tavuk Dağıtıldı

Birçok gıda ürününde olduğu gibi tavuk ve yumurta konusunda da fiyatların artması üzerine, Milas Ziraat Odası tarafından üyelerine yönelik çalışma yapıldı.

Milas’ta 3 bin Adet Tavuk Dağıtıldı

Milas Ziraat Odası, çiftçilerin yararlanabilmesi amacıyla indirimli canlı tavukların üreticiyle buluşmasına aracılık etti. 3 bin adet Ataks cinsi tavuk, Milas Belediyesi Hayvan Pazarı’nın karşısındaki alanda teslim edildi.

Üyelerden toplanan talep doğrultusunda ilçede ilk etapta 3 bin adet Ataks cinsi tavuk dağıtımı yapılırken önümüzdeki günlerde firma ile görüşmelerimiz sonucunda yeni dağıtımların devam edeceği açıklandı.

3 bin adet Ataks cinsi yumurta tavuğu dağımı yapıldığını, yoğun talep üzerine önümüzdeki ay dağıtmak için 5 bin adet tavuk siparişi verdiklerini belirten Başkan Akar, “Milas Ziraat Odası olarak çiftçilerimizden ve üreticilerimizden gelen talepleri karşılamak için çalışıyoruz. Ataks cinsi yumurta tavuklarının Milas’a getirilmesi için bir firmayla görüştük. Piyasa fiyatı 170 TL civarında olan tavukları 110 TL’ye temin ettik. Tavukların dağıtımını, Milas Belediyesi Kurbanlık Hayvan Pazarı’nda gerçekleştirildik” dedi.

AdminAdmin