DALAMAN
Giriş Tarihi : 02-08-2023 13:41

Milletvekili Otgöz, Dalaman’da Vatandaşları Ziyaret Etti

Milletvekili Otgöz, Dalaman’da Vatandaşları Ziyaret Etti

Milletvekili Otgöz, Dalaman’da Vatandaşları Ziyaret Etti

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Dalaman İlçesinde vatandaşlarla bir araya  gelerek  eksik ve talepleri dinledi. 

 

iles/uploads/1690972493-ff50281869229333a071.jpg" />


Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatile girmesi ile birlikte bölgede vatandaşlarla bir araya gelen ve yapımı devam eden yatırımları yerinde inceleyen AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’ün bugünkü durağı Dalaman İlçesiydi. Dalaman ilçesinin farklı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Yakup Otgöz’e Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, AK Parti Dalaman İlçe Başkanı Şefik Oğuz eşlik etti. 

 


Gittiği tüm mahallelerde vatandaşlar tarafından yakın ilgiyle karşılanan AK parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ziyaretler hakkında kısa değerlendirmede bulunurken, “Bugün Dalaman ilçemizin mahallelerinde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Onların ve bölgenin ihtiyaçlarını ve taleplerini dinliyoruz. Elbette bu talep ve isteklerin yerine gelmesi için aracı ve takipçi olacağız. Bizim amacımız bölgemize ve halkımıza hizmet etmek” dedi. 

 


AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Dalaman İlçesinin Narlı Mahallesi Muhtarı, “Milletvekilimize ve beraberindeki belediye başkanımıza, ilçe başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

DenizDeniz