TELEVİZYON
Giriş Tarihi : 02-02-2023 11:51

Kaybolan Mustafa Yılmaz’ın Teyzesi Müge Anlı’nın Canlı Yayınında Gözaltına Alındı!

Kaybolan Mustafa Yılmaz’ın Teyzesi Müge Anlı’nın Canlı Yayınında Gözaltına Alındı!

Kaybolan Mustafa Yılmaz’ın Teyzesi Müge Anlı’nın Canlı Yayınında Gözaltına Alındı! Müge Anlı’dan Elazığ Emniyeti’ne Teşekkür

 

Başarılı çalışmalara imza atan, ATV ekranlarında yayınlanan ve Müge Anlı’nın sunduğu ‘Müge Anlı İle Tatlı Sert’ programında Elazığ’ın Palu İlçesi’nde kaybolan Mustafa Yılmaz’a ne olduğu dördüncü gününde araştırılıyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programında kaybolan Mustafa Yılmaz’ın teyzesi Hatice Yılmaz, ATV canlı yayınında Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Şube Büro Amirliği ekiplerince ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Müge Anlı da başarılı çalışmalarından ötürü Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Elazığ’da kaybolan Mustafa Yılmaz’a ne olduğu ATV ekranlarında ‘Müge Anlı İle Tatlı Sert’ programında araştırılmaya devam ediliyor.

YAŞANANLAR

Mustafa Yılmaz’ın babası Mahir Yılmaz’dan edinilen bilgiye göre Palulu olan ve Palu’da yaşayan Mustafa Yılmaz geçtiğimiz günlerde teyzesi kocasının (eniştesi) kardeşinin (eniştenin kardeşi) 21 yaşındaki Nurten Nur Yılmaz adlı kızını kaçırdı.

Olayın ardından Mustafa Yılmaz’ın ailesi ile karşı aile arasında gergin anlar yaşandı.

Babası Mahir Yılmaz’ın iddiasına göre; 21 Ocak 2023 tarihinde teyzesi oğlu olan 25 yaşında Onur Yılmaz ile görüşen Mustafa Yılmaz’dan bir daha haber alınamadı.

Elazığ’ın Palu İlçesi’nde yaşanan bu olay ATV kanalında yayınlanan, Müge Anlı’nın sunduğu ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programına konu oldu.

Müge Anlı’nın programına katılan Mustafa Yılmaz’ın annesi Nihal Yılmaz, eşi Nurten Nur Yılmaz ve Hatice Yılmaz yaşanan süreçle ilgili bilgiler verdiler.

PROGRAMDA İKİNCİ GÜN

Programın ikinci gününde ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı ekipleri; Nuretn Nur Yılmaz’ın babasına ulaştı ve canlı yayında kendisinden bilgi paylaşımı yapılmasını istedi.

Öte yandan bir vatandaş Müge Anlı’nın programına bağlanarak kaybolan Mustafa Yılmaz’ı, Palu İlçesi’nde bulunan Mesire Alanının olduğu Baraj Gölü yakınlarında gördüğünü söyledi.

MÜGE ANLI’DA ÜÇÜNCÜ GÜN

Mustafa Yılmaz’ın kaybolma olayı Müge Anlı İle Tatlı Sert programında üçüncü günde de araştırılmaya devam ediliyor.

Kaybolan Mustafa Yılmaz’ın eşi Nurten Nur Yılmaz, programda kocası Mustafa Yılmaz’ın bulunmasını istedi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı ekibi, canlı yayına bağlanarak Mustafa Yılmaz’ı gördüğünü söyleyen vatandaşın söylediği bölgeye gitti.

Onur Yılmaz’ın arabasını aldığı, Mustafa ve Onur Yılmaz’ın arkadaşı Fatih isimli vatandaş canlı yayına bağlanarak bilgiler verdi.

Daha sonra kaybolan Onur Yılmaz'ın babası yayına bağlanarak yaşanan süreci anlattı.

PROGRAMDA DÖRDÜNCÜ GÜN

‘Müge Anlı İle Tatlı Sert programında Mustafa Yılmaz’a ne olduğu araştırılmaya devam ederken Nurten Nur Yılmaz’ın babası Elazığ’da gözaltına alındı.

Öte yandan kayıp Mustafa Yılmaz’ın teyzesi Hatice yılmaz ATV canlı yayınında Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü, Cinayet Şube Büro ekiplerince ifadesi alınmak üzere gözaltına alınarak Elazığ’a getirildi.

MÜGE ANLI’DAN ELAZIĞ EMNİYETİ’NE TEŞEKKÜR

Hatice Yılmaz’ın gözaltına alındığı esnada Müge Anlı, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Müge Anlı canlı yayında, “Elazığ’a gidecek Hatice Hanım büyük oğlu Furkan’la beraber. Ben çok teşekkür ediyorum Elazığ Asayiş Şube Müdürlüğü’ne. Zor bir konu. Çünkü kapalı bir köy, herkesin birbiriyle akraba olduğu bir köy. O nedenle” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Mustafa ve Onur’un arkadaşı Fatih’te gözaltına alındı.

 (Birlik Haber Ajansı-BHA)

AdminAdmin