SİYASET
Giriş Tarihi : 05-12-2023 14:14

CHP'li Tilkici “Bende Varım” Dedi

CHP'li Tilkici “Bende Varım” Dedi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, beraberindeki heyet ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu’yu ziyaret etti. Ziyaretinde 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Tilkici, başvurusunu İlçe Başkanı Koyuncu’ya taktim etti.
Tilkici, “Yıllardır siyasetin içindeyim”
Fethiye Belediye Başkanı aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra açıklamada bulunan Tilkici, “Ben 1982 Fethiye doğumluyum. Avukatlık mesleği ile uğraşıyorum. Evliyim ve iki çocuğum var. Yıllardır, 15 yaşından beri babam rahmetli Nevzat Tilkici ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’nde çeşitli kademelerinde il ilçe birçok kademede bulundum. En son ki il kongremiz sürecinde de kurultay delegeliği görevini aldım ve 37. Kurultay’da kurultay adaylığı görevini yerine getirdik. 
Tilkici, “Yerel seçimlerde başkanlık görevine adayım”
Önümüzdeki 31 Mart 2024 seçimlerinde partimizin daha güçlü daha başarılı olması adına aday adaylığımı partimize başvurarak temsil etmeye çalışacağım. Şuan ki kıymetli belediye başkanımız Alim Karaca’ya ve tüm belediye başkan aday adaylarımıza bu süreçte başarılar dilerim. Ben her zaman aday olsam da olmasam da CHP’nin üyesi ve çocukluğumdan beri aldığım terbiye ile birlikte sonuna kadar her adayın yanında çalışacağıma söz veriyorum. Herkese başarılar diliyorum” dedi.
Koyuncu, “Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum”
Koyuncu ise, “Bugün Aydın Tilkici arkadaşımız 7.aday olarak belediye başkan aday adaylık belgelerini teslim etti ve belgeler tarafımızdan teslim alındı. Kendisi için hayırlı ve uğurlu olsun diyoruz. Bugün akşam saatlerinde bizim başvuru sürecimiz sona eriyor. Yarından itibaren değerlendirme süreci başlayacak. Bu ay içerisinde de adayımızın kim olduğu ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin