MUĞLA
Giriş Tarihi : 28-05-2023 15:49

“Hadisini seçti, Resmini Çekti” Temalı Yarışma Sona Erdi

Muğla İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Muğla İl Koordinatörlüğü tarafından geçtiğimiz ay Ramazan ayı dolayısı ile düzenlenen “Hadisini Seç Resmini” Çek yarışmasında derece girenler belli oldu.         

“Hadisini seçti, Resmini Çekti” Temalı Yarışma Sona Erdi

Bu kapsamda Muğla Kız İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Nisanur Altay birinci oldu. Altay Birincilik ödülü olan 1500 Tl'yi Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçının elinden aldı.

“Biriniz bir kardeşine sevgi duyduğunda ona sevgisini bildirsin” hadisini seçen Nisanur Altay’ın ödül törenine  Kız İmam Hatip Lisesi Meslek dersi Öğretmeni Rukiye Özmen’in yanı sıra, Diyanet Gençlik Koordinatörü Mehmet Kurumahmut ve  Altay’ın  arkadaşları katıldı.

Ödül töreninde konuşan Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı,  Ramazan ayı çerisinde yapılan çok kıymetli yarışmalar olduğunu bunlardan bir tanesinin de “Hadisini Seç Resmini Çek” yarışması olduğunu dile getirerek yarışmada derece giren Nisanur  Altay’ı tebrik etti.

Nisanur Altay da böyle değerli bir yarışmada birinci olduğu için çok mutlu olduğunu dile getirerek, destek veren Öğretmeni Rukiye Özmen  başta olmak üzere, sınıf arkadaşlarına ve ailesine teşekkür etti.

Daha sonra  Müftü Çapçı, Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Şubesi tarafından hazırlanan  1500 Tl’lik ödül zarfını Nisanur Altay’a takdim etti.

AdminAdmin