FETHİYE
Giriş Tarihi : 24-10-2023 11:41

Gülleri “Fethiyespor Alt Sıraları Hak Etmiyor”

Gülleri “Fethiyespor Alt Sıraları Hak Etmiyor”

Gülleri “Fethiyespor Alt Sıraları Hak Etmiyor”

Deplasmanda son dakika golü ile 68 Aksaray Belediyespor karşısında alınan 2-1!lik galibiyetin ardından Fethiye’de gazetecilere açıklamada bulunan Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, takımın alt sıralarla işi olmadığını belirterek, 68 Aksaray Belediyespor maçını değerlendirdi.
TFF 2.Lig Kırmızı Grup 10.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaştı. Lacivert beyazlılar karşılaşmayı Ali ve Furkan’ın golleriyle 1-2 kazanmasını bildi. Deplasman galibiyeti ardından Fethiyespor tesislerine gelen lacivert beyazlı takım, evinde oynayacağı İskenderunspor maçına odaklandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, takımın alt sıralarla işi olmadığını belirterek, 68 Aksaray Belediyespor maçını değerlendirdi. Takım kadrosunun çok kaliteli olduğuna da değinen Gülleri, “Taraftarımız bizi desteklesin. Onları inşallah utandırmayacağız. Bu futbolcular gerekeni sahada verecek. Önümüz açık, bizim aşağıyla işimiz yok. Taraftarımız bize ne kadar destek olurlarsa bizde o kadar çok mutlu oluruz” ifadelerini kullandı.
“Parolamız Galibiyet Olacak”
Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, “Galibiyetten dolayı sevinçliyiz. Takımımıza zaten güveniyordum. Biz iyi yoldayız, iyi oynuyoruz. Oynadığımız bütün maçların hiçbirinde ezilmedik. Sonuçlarında belli bir zamandan sonra geleceğinin farkındaydık. Maça çok iyi hazırlandık. Futbolcu kardeşlerim gerekli mücadeleyi sahada verdi. Bölüm iyi oynadık, vasat oynadığımız oldu. Çok iyi bir deplasmanda galip geldik. Oyun anlamında ilk yarıda istediklerimizi ortaya koyamadık. Elimizden gelen mücadeleyi vermeye çalıştık. Oyunun başlarında oyunun analizini yaptık. Oyuncularımıza rakibin olumlu, olumsuz yönlerini anlattık. İkinci yarı oyunu değerlendirmeyi başardık. Devre arasında nasıl Aksaray’ı yenebiliriz diye konuştuk. Konuştuğumuz her şeyi futbolcu arkadaşlarım yerine getirdi. Kazanmamız muhteşem oldu. İnanılmaz bir mücadele verdik. Biz yukarıya oynayan bir takımız diye hep söyledim. İyi bir ivme yakaladık. 4 maçtır kaybetmiyoruz. Yukarılara çıkmamız için bu ivmeyi devam ettirmemiz gerekiyor. Gerekli hazırlıkları yapıyoruz. Futbolcu kardeşlerime verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
“Oynayan, Oynamayan Herkes Hazır”
Konuşmasını sürdüren Teknik Direktör Taner Gülleri, “İlk yarıyı geçemiyoruz. Bunun çözümünü bulacağız. İlerisi için takımımız umut veriyor. Biz Fethiyespor’u hedefe giden iyi mücadele eden bir takım olması için elimizden geleni yapıyoruz.  Maç öncesi rakibi iyi analiz ediyoruz. Bu maçta ikinci bölgeye çekilip öyle karşılayalım istedik. Başarılı da olduk fakat çok basit bir gol yedik. 10 kişi savunma yaparken, korner den gol yedik. Ofansif futbolu seven bir teknik direktörüyüm ve bunu uygulamaya çalışıyorum. İkinci yarıya girdiğimizde sistemimizi değiştirdik. Kaptığımız toplarla hücum yapalım istedik ve defansın arkasına atıp pozisyon bulalım dedik ki Furkan’ın attığı gol öyle oldu. Maçı iyi okuyup, futbolculara anlatıp bunun karşılığını aldık. Ayrıca geçen hafta ve bu hafta oyuna giren arkadaşlarımızın büyük katkısı var. Bu durumdan çok memnunuz. İnanılmaz bir takım olgumuz var. Oynayan, oynamayan herkes hazır, herkes forma bekliyor” dedi. 
“Taraftarımız Ne Kadar Destek Olurlarsa Bizde O Kadar Çok Mutlu Oluruz”
Taner Gülleri, “Güzel ve değerli bir galibiyet aldık. Tüm Fethiye halkına ve taraftara armağan olsun. Taraftarın da o kadar kilometre yol gelip bizlerin yanında olması çok güzeldi. İnşallah deplasman maçlarına daha çok taraftarımız gelir. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Üst üste alınan galibiyetlerle tirübünleri dolduracağız. İyi bir seri yakalarsak taraftarı sahaya çekeceğimizi düşünüyorum. Taraftarımız yanımızda olsun. Bu hafta İskenderun ile oynayacağız. Şimdiden hazırlıklara başladık. 3 puanımızı cebimize koyduk şimdi önümüze bakıyoruz. Hocalarımız ile beraber hem kendi maçımızı hem de İskenderun maçının analizini yapıyoruz. Futbolcularımıza da anlatıp hafta sonu serimizi devam ettirmek istiyoruz. Maç saat 18:00’de, saat kaçta olursa olsun çıkıp aslanlar gibi oynayacağız. Maçtan önce Mert Abdi, Berkay ve Sezer sakattı hafta içi antrenmanlarımıza katıldılar. Tam anlamıyla oynayacak düzeyde değiller. Nurettin’in ısınırken hafif sektiğini gördüm. Isınınca geçer diye düşündüm. Fizyoterapist minimal bir ağrısı olduğunu söyledi. 3 maç üst üste kolay değil. Futbolcu kardeşlerim de yoruldu. Nurettin zaten şuanda İstanbul’a gitti, doktoruna görünecek durumuna göre karar vereceğiz. Taraftarımız bizi desteklesin. Onları inşallah utandırmayacağız. Bu futbolcu grubu gerekeni sahada verecek. Önümüz açık, bizim aşağıyla işimiz yok. 12’inci adamımız bize ne kadar destek olurlarsa bizde o kadar çok mutlu oluruz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin