GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-01-2024 11:20

Fethiye ve Seydikemer’in yaylaları karla buluştu

Fethiye ve Seydikemer’in yaylaları karla buluştu

Fethiye ve Seydikemer'in yüksek noktaları akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile beyaza büründü. Bölgede hava sıcaklıklarının birden düşmesi ile başlayan kar yağışının, birçok noktada etkili olduğu öğrenildi.
Fethiye ve Seydikemer'in yüksek kesimlerine kış aylarının ortasına gelinmesine rağmen kar yağmaması vatandaşları tedirgin etmişti. Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışlarıyla vatandaşın yüzü güldü. Fethiye'nin Nif Mahallesinin yüksek tepelerine ve Seydikemer'in Yayla Karabel, Yayla Ceylan, Yayla Boğalar ve Seki'nin yüksek kesimlerinde etkili olduğu bildirildi. Bu güzergahlarda yolculuk eden araç sürücülerinin zor anlar yaşadığı ifade edildi. Kar yağan bölgelerde kartpostallık görüntüler oluştu.
Fethiye Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü'nden alınan bilgilere Fethiye merkezde Pazar gününe kadar yağmur bekleniyor. Fethiye ve Seydikemer'de hava sıcaklıklarının 2 derece düşmesi tahmin edilirken, yayla yollarından seyahat edecek sürücülerin kar ve buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda dikkatli olmaları uyarısı yapıldı.

AdminAdmin