BASIN
Giriş Tarihi : 03-04-2024 11:02

TİMBİR Başkanı Dr. Basa’dan, RTÜK Başkanı Şahin’e ziyaret

TİMBİR Başkanı Dr. Basa’dan, RTÜK Başkanı Şahin’e ziyaret

 

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin’i makamında ziyaret etti.

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa görüşmede, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’e, Türkiye’de, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem faciası sonrası Türk İnternet Medya Birliği ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından “Medya Fark Ederse Toplum da Fark Eder” temasıyla düzenlenen “Afet Kriz Yönetiminde Medyanın Rolü” paneline verdikleri desteklerden dolayısıyla teşekkür etti.

Dr. Basa, düzenlenen panel ile birlikte afet anında önemli rol üstlenen medyanın doğru bilgiyi kamuoyuna ulaştırmasının yanında, dezenformasyonla mücadeleye karşı bilgilendirildiğini kaydetti.

RTÜK, TÜRK MEDYASININ GELİŞİMİNE KATKILAR SAĞLIYOR

RTÜK'ün kamuoyunun doğru içeriklerle bilgilendirilmesini sağlayan çok önemli bir kurum olduğuna dikkat çeken Dr. Basa, Başkan Ebubekir Şahin’in yönetimindeki kurumun Türk medyasına önemli katkılar sağladığını vurguladı.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin de çalışmalarını yakından takip ettiğini belirttiği TİMBİR’e başarılar diledi, ziyaretlerinden dolayı Genel Başkan Dr. Süleyman Basa’ya teşekkür etti.

 

AdminAdmin