KIZILAY
Giriş Tarihi : 09-02-2024 18:24

Kızılay'dan Anlamlı Etkinlik

Kızılay'dan Anlamlı Etkinlik


Türk Kızılay Fethiye Şubesi Kahramanmaraş merkezli 10 ilde asrın felaketine yol açan depremde hayatını kaybeden vatandaşlar ruhuna lokma hayrı gerçekleştirdi.
Fethiye Merkez Yeni camii bahçesindeki lokma hayrına Türk Kızılay Muğla Şube Başkanı Şadi Pirci, Türk Kızılay Fethiye Şube Başkanı Burhanettin Tuna da katıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği lokma hayrına Cumhur ittifakı Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten de katılırken, Kökten çalışmalarının yoğun geçtiğini belirterek; ‘’Köy köy, mahalle mahalle geziyoruz. Türk Kızılay’ının yaptığı çalışmalara her zaman destek oluyoruz. Olmaya da devam edeceğiz.’’ dedi.

Türk Kızılay Fethiye Şube Başkanı Burhanettin Tuna da ‘’Rabbim yaşadığımız sıkıntıyı, acıyı bir daha yaşatmasın. Çok fazla deprem şehidi verdik. Bizler de o günleri unutmayalım diye burada etkinlik gerçekleştirdik. Tüm vefat edenlere Allah rahmet eylesin. Özellikle Muhammet Bey’e çok teşekkür ediyorum. 6 Şubat depreminde spor sahasında yaptığımız yardım tırlarını gönderirken canla başla, gece gündüz demeden yardımcı oldu. Ölüdeniz’deki otelcileri de faaliyete geçirdi. Hem maddi hem de manevi desteğini esirgemedi, sağ olsun. ‘’ ifadelerini kullandı. 

Türk Kızılay Fethiye Şube Başkanı Şadi Pirci ise ‘’ Fethiye şubemiz tarafından yapılan etkinliğe destek için geldim. Aynı zamanda 6 Şubat depreminde Fethiye’deki ticarethane erbabı sahiplerini teşekkür mektubu şeklinde sunmak istedik. Ticaret erbabı arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Bu vesile ile depremde şehit olan kardeşlerimizin hatırlanması için lokma hayrımızı gerçekleştirdik. Duyarlı Fethiye halkına da yapmış oldukları katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Kızılay’ımıza büyük destek veriyorlar. Önümüzdeki hafta da Kaymakam Bey’in de destek olduğu kan bağışı organizasyonuna da tüm Fethiye halkını davet ediyorum’’ şeklinde konuştu.

AdminAdmin