GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-11-2023 09:44

SEYDİKEMER TABELASI, İLÇEYE RENK KATTI

SEYDİKEMER TABELASI, İLÇEYE RENK KATTI

SEYDİKEMER TABELASI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Seydikemer Belediyesi tarafından, ilçenin görselliğine renk katacak çok güzel bir çalışma daha yapılarak Uğurlu ve Beşkavak’a “Seydikemer” tabelası konuldu. Tabela, ilk günden itibaren büyük beğeni topladı.

Muğla’nın parlayan ilçesi Seydikemer, güzelleşmeye devam ediyor. Yapılan yatırımlarla göz dolduran Seydikemer, Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli’nin hizmetleriyle değişmeye ve gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Başkan Akdenizli’nin talimatı doğrultusunda ilçenin görselliğine renk katacak “Seydikemer” tabelası ilçenin iki farklı noktasına konuldu.

İlçeye giriş ve çıkışlarda görülmesi için Uğurlu ve Beşkavak mevkiindeki alana konulan Seydikemer tabelası, büyük beğeni topladı. Beyaz zemin üzerine turkuaz renkle yazılan, ortasında kırmızı bir kalp bulunan Seydikemer yazısı ilçenin çehresine renk katarken; led ışık sistemi ile ışıklandırılan tabela hava karardığında görsel bir şölene dönüşüyor.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “SEYDİKEMER İÇİN DAHA ÇOK HAYALLERİMİZ VAR”

Kültürel ve doğa zenginlikleri ile dünyanın her yerinden gelen turistlerin Seydikemer’e uğramadan gitmediğini dile getiren Başkan Akdenizli, ilçeye yakışır hizmetlerin devam edeceğini kaydetti. Seydikemer tabelasının ilçeye canlılık katacağını belirten Başkan Akdenizli; “ Sevdamız Seydikemer diyerek çıktığımız yolda, ilçemizi güzelleştirmek adına çalışmalarımız sürüyor. İlçemizi estetik bir görünüme kavuşturmak, Seydikemer’e gelen yerli ve yabancı misafirlerimizin anılarında güzel bir yer edinmek adına Seydikemer tabelasını yerleştirdik. Vatandaşlarımız ilk günden itibaren güzel tepkilerini dile getirdiler. Seydikemer için daha çok hayallerimiz var. İnşallah hepsini tek tek gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

AdminAdmin