YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 05-04-2024 10:31

Dalaman Bu seçimde İktidara sert mesaj için Adaya ve Partiye değil, ana muhalefete destek verdi.

Dalaman Bu seçimde İktidara sert mesaj için Adaya ve Partiye değil, ana muhalefete destek verdi.

 

Baykan Açıklamasında;

Bu seçim adayların projelerinden çok, Emekli, asgari Ücretli, dar gelirli, adalet arayan tüm vatandaşların ‘’Tencere Boş Dolmuyor, Aybaşını getiremiyoruz’’ mesajını sert bir şekilde verdiği bir seçim oldu. Bir nevi Sayın rahmetli Demirel’in dediği gibi ‘’Boş Tencerenin deviremeyeceği iktidar yoktur’’ sözü gerçek oldu.

Bu Seçimin Kazananı Partiler, adaylar değil, Vatandaşın kendisidir

Vatandaşlarımız iktidara kötü yönetimin dersini vermiş sarı kartı göstermiştir. Bu seçimin haritasını okurken sen az aldın ben çok oy aldım değil, bundan sonraki süreçte vatandaşların beklentilerini nasıl karşılarız diye dersi iyi çalışmak gerekiyor.

Enflasyon, Hayat pahalılığı, Emekli ve Asgari Ücretlinin Sorununu Anlayan öne çıkacak

Bundan sonraki süreçte iktidar parlamenter sisteme geçmek için muhalefetten daha çok istekli olacak, merkez siyasette olan boşluğu kim doldurur Enflasyon, Hayat pahalılığı, Emekli ve Asgari Ücretlinin Sorununa yönelik tam demokrat anlayışla ana akım siyaseti savunan partiler öne çıkacaklar. İşte tam bu noktada DEVA Partisi kurumsal yapısı vatandaşların en önemli gördüğü ekonomi konusunu geçmişteki başarılarıyla bunu yaptıklarıyla ispatlayan lider olarak Sayın Ali Babacan’ı dikkatlice takip ederek izleyecektir.

Merkez Odaklı Tam Demokrat Siyaset Anlayışı Seçmende Karşılık Bulacak

CHP ‘yi Yerel seçimde büyük bir sınav bekliyor, kendini Kaf dağında görerek hata yapacaklar mı? Yoksa bu fırsatı iyi değerlendirerek tüm kesimleri kucaklayabilecekler mi? Bunu Muğla’da siyaset ve Dalaman Haber medyalarım ile tüm meclis toplantılar, saha da vatandaş röportajları ile yakından takip edeceğim. Hem gazeteci kimliği ile incelerken, hizmette yapılan iyi şeyleri destekleyecek, ama yapılan hatalara da en iyi muhalefet yapacağım. Yani geçen dönemde ne yaparsa yapsın ses çıkarmayan bir muhalefet olmayacak. Muğla’da ve Dalaman’da yaşayan tüm kesimleri temsil edeceğim.

Dalaman Haber İnternet Sitesi ve Gazetesi Tam Demokrasi ile Gerçekleri Yazacak

Dalaman’da yaptığımız tüm ziyaret ve röportajlar ile anlık olarak Dalaman’ı bilgilendirmeye ve soruları korkusuzca sormaya devam edecek. Verilen sözleri tutmayan yada tutulmaması için karşı gelenleri kamuoyuna anlatacağım. Bu saatten sonra Dalaman’ın ve yaşayanlarının hakkını savunan hem medya , hem de bir siyasetçi var.

Muğla’da Siyaset Sakar Altında Bilal Baykan, Sakar Üstünde Mehmet Billorer ile Muğla’da gerçekleri sizlere ulaştıracak,

Muğla’da Siyaset Kurucuları Olarak, Muğla geneli siyasetin haber noktası olduk bu misyonumuzu daha da aktifleşerek, Siyasetçileri izleyen ve yaptıklarını sorgulayan yapımızı geliştireceğiz, YouTube kanalımızı aktifleştirerek, gazetemizi 13 ilçe de dağıtacağız.

AdminAdmin