SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 17-10-2023 20:25

BAŞKAN AKDENİZLİ’NİN HİZMETLERİ GÖZ DOLDURUYOR!

BAŞKAN AKDENİZLİ’NİN HİZMETLERİ GÖZ DOLDURUYOR!

BAŞKAN AKDENİZLİ’NİN HİZMETLERİ GÖZ DOLDURUYOR!

BAŞKAN AKDENİZLİ, SEYDİKEMER İÇİN HIZ KESMEDEN ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin Seydikemer’in her mahallesine yaptığı hizmetler göz dolduruyor. Seydikemer’in 65 mahallesine hizmet etmekten büyük gurur duyduğunu ifade eden Başkan Akdenizli; “Hizmetlerimiz devam edecek” dedi.
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, beraberinde Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, Belediye Meclis Üyesi Durmuş Çetinkaya, Ortaköy Muhtarı Saadettin İlden ve Belediye Birim Müdürleri ile Ortaköy Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını inceledi. 


BAŞKAN AKDENİZLİ, DUR DURAK BİLMİYOR
Göreve geldiği günden bu yana mahalle mahalle gezip vatandaşlarla bir araya gelen, talepleri dinleyen Başkan Akdenizli bir yandan da dur durak bilmeden Belediye çalışmalarını yakından takip ediyor. Asfalt çalışmalarını incelemek üzere Ortaköy Mahallesine giden Başkan Akdenizli, öncelikle mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Esnafları da ziyaret eden Başkan Akdenizli, vatandaşların taleplerini dinledi. Daha sonra asfalt çalışmalarının yapıldığı mevkiye hareket eden Başkan Akdenizli, Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyip bilgi aldı. 
İlçede planlanan program dahilinde bir yandan asfalt bir yandan da parke çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Akdenizli, Seydikemer’in her mahallesine hizmet götürdüklerini söyledi. Başkan Akdenizli; “Ortaköy Mahallesi, bizim için çok değerli bir mahalle. Asfalt çalışmalarını yerinde incelemek için buradayız. Hizmetlerimiz devam edecek” dedi.


MECLİS ÜYESİ ÇETİNKAYA: “HİZMETLERİYLE HER BÖLGEDE GÖZ DOLDURUYOR”
Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli’nin göreve başladığı ilk günden itibaren ilçeye yaptığı tüm hizmetlerin, vatandaşlar tarafından büyük takdir topladığını dile getiren Seydikemer Belediye Meclis Üyesi Durmuş Çetinkaya; “Sayın Başkanımız Bayram Önder Akdenizli, hizmetleriyle her bölgede göz dolduruyor. Ayak izleri hissediliyor. Kendisiyle gurur duyuyoruz” dedi.


MUHTAR İLDEN’DEN BAŞKAN AKDENİZLİ’YE TEŞEKKÜR
Ortaköy Muhtarı Saadettin İlden; “Seydikemer Belediye Başkanımız Bayram Önder Akdenizli’den göreve başladığı günden bu yana çok memnunum. Başkanım sağ olsun her konuda ivedilikle yardımcı olmaya çalışıyor. Başkanıma çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 
 

AdminAdmin