SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 10-09-2023 14:18

AK PARTİ SEYDİKEMER İLÇE BAŞKANI BÜKLÜ’DEN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

AK PARTİ SEYDİKEMER İLÇE BAŞKANI BÜKLÜ’DEN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

AK PARTİ SEYDİKEMER İLÇE BAŞKANI BÜKLÜ’DEN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyen Başkan Büklü; “Seydikemer'imizin eğitim alanında hak ettiği yeri almasında her şeyimizle destek olacağız.” dedi.

‘’GÜÇLÜ TÜRKİYE YÜZYILI'NIN İNŞASINDA HER ALANDA VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ.’’

Yeni bir eğitim yılına başlamanın heyecanı içerisindeyiz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz ve çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmak için bize de çok iş düşüyor. Güçlü Türkiye Yüzyılı'nın inşasına ekonomi, teknoloji, eğitim ve her alanda var gücümüzle çalışacağız. Her evladımızın eğitim hakkından istisnasız yararlandığından emin olacağız. Seydikemer'imizin eğitim alanında hak ettiği yeri almasında her şeyimizle destek olacağız.

11 Eylül Pazartesi itibariyle başlayan 2023-2024 eğitim öğretim yılımızın geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize, emeği ödenmez kıymetli öğretmenlerimize, sevgili çocuklarımızı yetiştiren saygıdeğer velilerimize ve de okullarımızda emeği geçen çalışanlarımıza hayırla, mutluluk ve  başarılarla dolu geçmesini temenni ediyorum.

Çocuklarımızı evlerinden alıp eğitim yuvalarına güvenle ulaştıran kıymetli servis şoförlerimizin de yollarının açık, yolculuklarının güvenle geçmesini diliyorum.

AdminAdmin