FETHİYE
Giriş Tarihi : 23-10-2023 10:28

Uysal “Festival İlerleyen Yıllarda da Devam Etmeli”

Uysal “Festival İlerleyen Yıllarda da Devam Etmeli”

Uysal “Festival İlerleyen Yıllarda da Devam Etmeli”

Fethiye Otelciler Birliği Derneği Başkanı Bülent Uysal, Ölüdeniz’de her yıl düzenlenen Ölüdeniz Hava Oyunları Festivalinin bölge turizmine ciddi anlamda kazanç ve tanıtım sağladığını belirterek, festivalin ilerleyen yıllarda da devam etmesinin gerektiğini söyledi. 


Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesi’nde gerçekleştirilen 23. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları festivalinin bölge turizmine de büyük katkısı oluyor.


Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesi’nde gerçekleştirilen 23. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları festivalinin bölge turizmine de büyük katkısı oluyor. Ekim ayının ortalarında turist sayılarında artış yaşanıyor. Festival kapsamında bazı oteller ise yüzde 100 doluluk yaşıyor. 
Ölüdeniz’de güneşli havanın tadını çıkaran yerli ve yabancı turistler Ölüdeniz ’de bulunan Belcekız ve Kumburnu Plajlarına akın ediyor. Bazı turistler güneşlenmeyi tercih ederken bazıları ise turkuaz sularda yüzmenin keyfini yaşıyor. Akrobasi ve heyecan seven bazı turistler ise festival kapsamında yapılan akrobasi şovlarını heyecanla takip ediyor.


“Festival Bölge Turizmine de Katkı Sağlıyor”
Ekim ayında sezonun hızlanmasına bu günlerde yapılan Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları’nın da büyük katkısı olduğunu söyleyen Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal, festivalin 23 yıldır devam etmesiyle izleyici kitlesi oluştuğunu ifade etti. Başkan Uysal, “Ekim ayında düzenlenen Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları festivali bölge turizmine de katkı sağlıyor. Akrobasi pilotlarını izlemek isteyenler tatil için Ekim ayını tercih ediyor. Bu durumda bazı otellerimizde yüzde 100 doluluk oranları oluşturdu. Festivalin devamlılığı ve bölgeye olan katkısı çok önemli” dedi.

AdminAdmin