BASKETBOL
Giriş Tarihi : 24-03-2024 14:02

ÇAĞDAŞ BODRUM ’DAN ALKIŞLANACAK MÜCADELE

ÇAĞDAŞ BODRUM ’DAN ALKIŞLANACAK MÜCADELE

 

 

Lige çıktığından bu yana her karşılaşmasında seyircisine yaşattığı heyecan ile lige tutunma mücadelesine devam eden Çağdaş Bodrum Spor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. Hafta karşılaşmaları kapsamında Bahçeşehir Koleji ile karşılaştı.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan mücadeleye Can Uğur Öğüt, Dominic Jordan Artis, Jaron Tremel Johnson, Amar Alibegovic, Ahmet Duverioğlu ilk beşi ile başlayan Çağdaş Bodrum Spor karşılaşmanın ilk periyodunu 23-19 tamamladı.

Maçın ilk yarısını 51-43 tamamlayan Çağdaş Bodrum Spor, kalan iki periyotta rakibine oranla daha hızlı ataklar geliştirerek, savunmasında etkili oynayan taraf oldu. Üçüncü 10 dakikayı aldığı ribauntlarla ve 24 asis ile 70-71 önde geçen Çağdaş Bodrum Spor, maçın son düdüğünde karşılaşmadan 89-86 skorla yenildi.

Çağdaş Bodrum Spor 25. Hafta karşılaşmasını Galatasaray Ekmas ile oynayacak. Ligde 6. Sırada bulunan ve oldukça çekişmeli geçecek olan Çağdaş Bodrum Spor – Galatasaray Ekmas karılaşması Muğla Menteşe Spor Salonu’nda oynanacak.

AdminAdmin